Recruiters

Maak kennis met onze recruiters! Als je vragen hebt over één van onze vacatures dan kan je deze aan hen stellen. Staat er op dit moment geen vacature op onze site waarin jij interesse hebt, dan kun je altijd nog de Achmea Job Alert activeren zodat je automatisch bericht krijgt als zich banen aandienen die wel aan je eisen voldoen.

Recruiters

Joyce
06 20 05 7682

Joyce Harleman

"Achmea is een grote organisatie met een diversiteit aan medewerkers. Maar wel met gemeenschappelijke doelen en daar ligt onze kracht."

Miranda
06 22 86 7990

Miranda van Zijl

"Werken bij Achmea betekent voor mij werken aan ontwikkeling, een netwerk en maatschappelijke betrokkenheid. En werken met passie en plezier."

Jolanda
06 27 08 7554

Jolanda van Roon

''Achmea is gericht op continue verbeteren. Ik ben er trots op deel uit te maken van deze voortdurende ontdekkingsreis.''

Esther
06 20 43 1786

Esther Rutters

"Werken bij Achmea is nooit saai. Er zijn altijd ontwikkelingen en veranderingen binnen de organisatie waar je mee te maken hebt. Achmea is altijd in beweging."

Ingrid

Ingrid van Gelder

"Ontwikkelgericht is niet voor niets een speerpunt binnen Achmea. Je krijgt de ruimte en de verantwoordelijkheid om dit op jouw manier waar te maken."

Noor
06 10 88 2913

Noor Kok

“Bij Achmea kan je impactvol werk doen, maatschappelijk het verschil maken en je continu ontwikkelen. Achmea biedt interessante vraagstukken waar je, samen met top-professionals, een bijdrage aan kunt leveren”.

Suzan
06 23 35 2205

Suzan Dragt

"Achmea is volop in beweging. Dat doen we door ons dagelijks in te leven, te vernieuwen en waar te maken.”

Corine
06 20 26 1211

Corine Westendorp

"Bij Achmea werken betekent voor mij continu blijven leren en ontwikkelen om het in de toekomst nog beter te doen. We staan niet stil!"

Anke
06 5141 18 52

Anke Boonstra

"Bij Achmea krijg je de kans om met maatschappelijke vraagstukken bezig te zijn in een dynamische omgeving. Persoonlijke ontwikkeling is hier een vanzelfsprekendheid, waardoor ik hier al vele jaren met veel plezier werk!"