Kunnen we jou de complete managementinformatie van Achmea toevertrouwen?


Business Intelligence is een cruciale discipline binnen Achmea. De beschikbaarheid van informatie wordt steeds belangrijker. De markt vraagt om transparantie. Het vertrouwen van consumenten en aandeelhouders moet hersteld worden. Door onze Model office, een proeftuinomgeving, testen we nieuwe versies van software en proof of concepts op het gebied van Analytics en GEO. Een voorbeeld hiervan is de Facebook Soft Profile App. Hiermee tonen we aan dat we op basis van facebook likes kunnen voorspellen of iemand aan bepaalde kenmerken voldoet. Door deze managementinformatie kunnen we de divisies binnen Achmea voorzien waardoor we beter kunnen inspelen op de wensen van de klant. Daarnaast passen we in onze projecten een Agile werkwijze toe wat ons in staat stelt om flexibel in te spelen op de wensen van de klant.
Business Intelligence - het beheren, analyseren en beschikbaar maken van bedrijfsinformatie - is daarom een cruciale competentie en een voorwaarde om te kunnen voldoen aan de eisen die de markt stelt aan Achmea. Dat vraagt om een consistente manier van werken en transparante dienstverlening.

Door het ontsluiten van interne externe bronnen, datamodellering en self service en rapportages maken wij mede mogelijk dat Achmea in toenemende mate invulling geeft aan de ambitie van meest vertrouwde digitale verzekeraar. Het ontsluiten en gebruiken van informatie doen we met de allernieuwste techniek. We werken met de laatste modules van SAS, Informatica, SAP BW, SAP BO, Hana, R en Geo informatie (Esri).

De opleidingen en cursussen die je bij Achmea kunt volgen zijn van het hoogste niveau. Bij ons loop je dus voorop in dit vakgebied. Wil jij samen met 190 gedreven collega’s ons team komen versterken? Bouw jij graag mee aan ons bedrijf als de grootste digitale verzekeraar en het vertrouwen van onze klanten? Dan komen we graag in contact met jou! We zijn voortdurend op zoek naar IT-specialisten en ambitieuze junior IT-ers die zich willen ontwikkelen binnen één van onderstaande specialismen. Zie je op dit moment geen passende vacature? Schrijf je dan in voor onze IT-Talentpool of neem contact op met een van onze recruiters om te zien welke mogelijkheden er voor jou zijn! 

Maak kennis met: 
No presence informationMichel
06 8362 3143

Michel van Spijker

Business Intelligence

 

"Er gebeurt veel bij Achmea (BI), heel veel. Dit biedt volop kansen en uitdagingen. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om snel te groeien."

 
No presence informationAnna
06 1300 14 52

Anna Chernilovskaya

Business Intelligence

 

“Achmea geeft mij veel mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen. Ik vind het heel prettig om in een team te werken waar je veel verantwoordelijkheid krijgt.”

Maak ook kennis met onze andere teams: 

  

 

 

 Data Scientist Leon Vink over zijn job

 
 

 Michel vertelt over Werken bij Achmea

 
Jolanda van Roon

Jolanda van Roon,

Stel mij direct een vraag

MarjoleinBovens

Marjolein Bovens,

Stel mij direct een vraag