Kunnen we jou de technologie van de grootste digitale verzekeraar van Nederland toevertrouwen?


De afdeling Infra Ontwikkeling is verantwoordelijk voor het implementeren van infrastructuur binnen het Achmea landschap. Dit gebeurt projectmatig, onder aansturing van Technisch Projectleiders. De Infra van Achmea ondergaat momenteel een geraffineerde, complexe transformatie. Deze wordt gekenmerkt door enerzijds het versneld invoeren van innovaties zoals de implementatie van nieuwe technologieën en het afstoten van legacy systemen, onder meer door near-shore oplossingen. Anderzijds wordt in hoge mate standaardisatie en procesautomatisering uitgerold, samen met onze partners. Hierdoor kunnen we een flexibele doch kostenbewuste oplossing bieden aan onze klanten. Infra Ontwikkeling is een dynamische omgeving waarin veel gebeurd om Achmea’s ambitie als meest vertrouwde verzekeraar waar te maken.

De afdeling bestaat uit 5 specialismen: Access Management (EDS), SAP, Sharepoint, Unix en Windows. Er is een team voor elk van deze specialismen. Hierbij wordt gewerkt op 3 hoofdlocaties: Apeldoorn (Unix, Windows), Tilburg (SAP, Sharepoint, Windows) en Leeuwarden (EDS).

Infra Ontwikkeling start vaak met het bestellen van de benodigde hardware of virtuele machines bij ATOS, inclusief het bijbehorende operating system. Daarna wordt het Operating System ingericht, worden applicaties geïnstalleerd en koppelingen tussen nieuwe en bestaande applicaties en diensten in het landschap aangebracht. Aan het einde van het project wordt de omgeving getest en overgedragen aan IT Exploitatie.

Bouw jij graag mee aan ons bedrijf als de grootste digitale verzekeraar en het vertrouwen van onze klanten? Dan komen we graag in contact met jou! We zijn voortdurend op zoek naar IT-specialisten en ambitieuze junior IT-ers die zich willen ontwikkelen binnen één van onderstaande specialismen. Zie je op dit moment geen passende vacature? Schrijf je dan in voor onze IT-Talentpool of neem contact op met een van onze recruiters om te zien welke mogelijkheden er voor jou zijn! 
 

Team Infrastructuur stelt zich voor:
 

 
 
No presence informationJorge Juan
06 1095 3592

Jorge Juan Dios Canada

Infrastructuur

 

"Onze uitdaging is de balans te vinden tussen de vernieuwing die onze klanten vereisen en de stabiliteit die we als meest vertrouwde verzekeraar willen uitstralen."

 
No presence informationMartin
06 2032 9088

Martin Reiling

Infrastructuur

 

“Vanuit de infrastructuur werk je aan innovatieve projecten die een bijdrage leveren aan de toekomst van Achmea als digitale verzekeraar.”

   Maak ook kennis met onze andere teams: 

  

Jolanda van Roon

Jolanda van Roon,

Stel mij direct een vraag

MarjoleinBovens

Marjolein Bovens,

Stel mij direct een vraag