Kunnen we jou de technologie van de grootste digitale verzekeraar van Nederland toevertrouwen?


De afdeling Infra Ontwikkeling is verantwoordelijk voor het implementeren van infrastructuur binnen het Achmea landschap. Dit gebeurt projectmatig, onder aansturing van Technisch Projectleiders. De Infra van Achmea ondergaat momenteel een geraffineerde, complexe transformatie. Deze wordt gekenmerkt door enerzijds het versneld invoeren van innovaties zoals de implementatie van nieuwe technologieën en het afstoten van legacy systemen, onder meer door near-shore oplossingen. Anderzijds wordt in hoge mate standaardisatie en procesautomatisering uitgerold, samen met onze partners. Hierdoor kunnen we een flexibele doch kostenbewuste oplossing bieden aan onze klanten. Infra Ontwikkeling is een dynamische omgeving waarin veel gebeurd om Achmea’s ambitie als meest vertrouwde verzekeraar waar te maken.

De afdeling bestaat uit 5 specialismen: Access Management (EDS), SAP, Sharepoint, Unix en Windows. Er is een team voor elk van deze specialismen. Hierbij wordt gewerkt op 3 hoofdlocaties: Apeldoorn (Unix, Windows), Tilburg (SAP, Sharepoint, Windows) en Leeuwarden (EDS).

Infra Ontwikkeling start vaak met het bestellen van de benodigde hardware of virtuele machines bij ATOS, inclusief het bijbehorende operating system. Daarna wordt het Operating System ingericht, worden applicaties geïnstalleerd en koppelingen tussen nieuwe en bestaande applicaties en diensten in het landschap aangebracht. Aan het einde van het project wordt de omgeving getest en overgedragen aan IT Exploitatie.

Bouw jij graag mee aan ons bedrijf als de grootste digitale verzekeraar en het vertrouwen van onze klanten? Dan komen we graag in contact met jou! We zijn voortdurend op zoek naar IT-specialisten en ambitieuze junior IT-ers die zich willen ontwikkelen binnen één van onderstaande specialismen.
 


 

 

   Maak ook kennis met onze andere teams: 

  

Jolanda van Roon

Jolanda van Roon,

Stel mij direct een vraag

MarjoleinBovens

Marjolein Bovens,

Stel mij direct een vraag