Kunnen we jou een strategische samenwerking met Microsoft toevertrouwen?


Om onze ambitie als meest vertrouwde verzekeraar waar te maken werken wij nauw samen met partners die in hun vakgebied tot de beste ter wereld behoren. Zo hebben wij een strategische samenwerking met Microsoft. We lopen voorop als het gaat om de toepassing van deze technologie. Het Achmea Microsoft Competence Center is een informele professionele afdeling met een grote passie voor het ontwikkelen van bedrijfsondersteunende softwareoplossingen en creatieve, slimme, uitdagende en efficiënte webapplicaties, ondersteund door de laatste Microsoft technologieën. Onze kracht ligt in het in-house ontwikkelen van standaard en generieke oplossingen voor onze klanten. We zijn een voorloper op het gebied van technologieën als SharePoint en maken gebruik van de nieuwste tooling zoals TFS 2012.

Op dit moment bestaat het Microsoft Competence Center uit circa 350 enthousiaste collega’s, variërend van junior tot zeer ervaren. Veel van onze mensen leveren een actieve bijdrage aan de Microsoft community. Begin dit jaar hebben medewerkers van Achmea bijvoorbeeld 7 sessies gegeven op de DevDays in Den Haag. Onze Microsoft-community is de grootste van Nederland. Ga je bij ons aan de slag, dan heb je dus in één klap 350 medewerkers van Microsoft als collega. Bovendien staan je state-of-the-art toepassingen ter beschikking en werk je mee aan de volgende generatie oplossingen en tools.

Bouw jij graag mee aan ons bedrijf als de grootste digitale verzekeraar en het vertrouwen van onze klanten? Dan komen we graag in contact met jou! We zijn voortdurend op zoek naar IT-specialisten en ambitieuze junior IT-ers die zich willen ontwikkelen binnen één van onderstaande specialismen. Zie je op dit moment geen passende vacature? Schrijf je dan in voor onze IT-Talentpool of neem contact op met een van onze recruiters om te zien welke mogelijkheden er voor jou zijn!

Team Microsoft stelt zich voor: 
No presence informationEdwin
06 2072 8755

Edwin Mies

Microsoft

 

“Achmea ziet het belang van ondernemerschap, je krijgt voldoende mogelijkheden om met verbeterideeën te komen en deze zelf uit te werken.”

 
No presence informationSaskia
06 2270 0514

Saskia Stoltenkamp

Microsoft

 

“Werken bij Achmea betekent voor mij werken in een dynamische en collegiale omgeving met volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien.”

Maak ook kennis met onze andere teams: 

 

 

 App ontwikkelaar Marthijs over zijn job

 
 

 Bas vertelt over Werken bij Achmea

 
 

 Zie hoe onze portalenfabriek werkt

 
Jolanda van Roon

Jolanda van Roon,

Stel mij direct een vraag

MarjoleinBovens

Marjolein Bovens,

Stel mij direct een vraag