Kunnen we jou het sparren met de beste SAP architecten toevertrouwen?


Wanneer oprechte ambitie je drijfveer is komen er resultaten tot stand die je vooraf niet had kunnen voorspellen. Zo is Achmea koploper in de wereld met een zelf ontwikkelde en geïmplementeerde industriebrede SAP verzekeringsoplossing.

Wij ontwikkelen en implementeren dan ook voortdurend de nieuwste modules en technologieën. Niet alleen voor ondersteunende en financiële bedrijfsprocessen, maar ook modules die gericht zijn op de core business van Achmea, de verzekeringsprocessen. Deze verscheidenheid maakt dat we binnen het SAP Competence Center op veel verschillende kennisgebieden adviseren, beheren en ontwikkelen. Je kunt op talrijke IT gebieden aan de slag. Denk aan functionele consultants, applicatiebeheerders, architecten en systeembeheerders. Allen zijn zij dagelijks met SAP bezig. Genoeg doorgroeimogelijkheden dus!

Binnen Achmea spelen grote complexe SAP-integratieprojecten, wat voor de professional neerkomt op een hele reeks aan boeiende klussen. Kortom: de logische stap in je SAP-carrière. Samen met zo’n 250 collega’s krijg je de komende jaren te maken met HR, Finance, Consolidatie, Portals en Policy Management. Daarnaast kun je interessante opleidingen verwachten, hoewel je ook in je team constant bijleert. Wil je meer weten over onze organisatie? Neem dan contact op met een van onze SAP collega’s.

Bouw jij graag mee aan ons bedrijf als de grootste digitale verzekeraar en het vertrouwen van onze klanten? Dan komen we graag in contact met jou! We zijn voortdurend op zoek naar IT-specialisten en ambitieuze junior IT-ers die zich willen ontwikkelen binnen één van onderstaande specialismen. Zie je op dit moment geen passende vacature? Schrijf je dan in voor onze IT-Talentpool of neem contact op met een van onze recruiters om te zien welke mogelijkheden er voor jou zijn!


Team SAP stelt zich voor: 
No presence informationAlex
06 23 70 4293

Alex Teeuw

SAP

 

“Meewerken aan het grote en complexe SAP landschap van Achmea biedt veel mogelijkheden en uitdagingen.”

 
No presence informationMartin
06 10 63 6507

Martin van Trierum

SAP

 

“Achmea is volop in ontwikkeling waar SAP een belangrijke bijdrage aan levert. Volop mogelijkheden en kansen dus!”

 
No presence informationMichel
06 1306 4209

Michel Reijnen

SAP

 

“SAP bevindt zich op een prominente positie binnen het complexe IT landschap, met ruimte voor continu innovatie, pionieren en uitdagende omvangrijke implementaties.”

 
No presence informationPepijn
06 1317 6974

Pepijn Arts

SAP

 

“De oplossingen in SAP vervullen niet enkel de vraag van nu, maar vormen de basis in het IT landschap voor Achmea’s toekomst. Hierdoor ga ik elke dag met plezier naar mijn werk!”

 
No presence informationJohn
06 1391 2831

John van den Meerakker

SAP

 

“Het is een uitdaging om met SAP als kern van de ICT-oplossing, constant te balanceren op de grens van functioneel en techniek en toch het overzicht niet kwijt te raken.”

 
No presence informationMichiel
06 1265 6089

Michiel Schuck

SAP

 

“Bij Achmea wordt SAP erg breed ingezet. Het SAP CC is hierdoor een grote afdeling waar voor veel verschillende expertises een uitdagende baan is te vinden.”

Maak ook kennis met onze andere teams: 

  

 

 John vertelt over Werken bij Achmea

 
Jolanda van Roon

Jolanda van Roon,

Stel mij direct een vraag

MarjoleinBovens

Marjolein Bovens,

Stel mij direct een vraag