Kunnen we jou de beveiliging van de persoonsgegevens van 6 miljoen klanten toevertrouwen?


Security Informatie vormt het hart van de Achmea organisatie in de ruimste zin van het woord. Informatie over de bedrijfsprocessen, onze klanten en uiteraard over onze werknemers. Werken met onjuiste informatie kan ons schade berokkenen. Correcte informatie die alleen toegankelijk is voor de juiste personen of processen, op het moment dat het nodig is. Dit vormt de basis van het informatiebeveiligingsbeleid van Achmea.

Achmea heeft de ambitie om de meest vertrouwde verzekeraar te zijn. IT Security speelt hierin een zeer belangrijke rol. Wij moeten ervoor waken dat data uitlekt of door een gecompromitteerd systeem in handen van een kwaadwillende valt. Zaken zoals security monitoring, Intrusion Prevention/Detection, security testing, en auditing zijn onder andere noodzakelijk om de veiligheid te waarborgen. Grote uitdagingen zitten vooral in de complexe infrastructuur en de opkomst van Cybercrime.

Binnen Achmea IT Security is een team van 25 gemotiveerde mensen werkzaam. Achmea heeft een groot aantal sensoren binnen haar infrastructuur. Deze sensoren zoals IDS/IPS en SIEM worden gebruikt om ongeautoriseerde toegang, aanvallen, virus uitbraken en hackpogingen in een vroeg stadium te kunnen aanpakken. Durf jij deze uitdaging aan? Bekijk dan de actuele vacatures. 

Bouw jij graag mee aan ons bedrijf als de grootste digitale verzekeraar en het vertrouwen van onze klanten? Dan komen we graag in contact met jou! We zijn voortdurend op zoek naar IT-specialisten en ambitieuze junior IT-ers die zich willen ontwikkelen binnen één van onderstaande specialismen. Zie je op dit moment geen passende vacature? Schrijf je dan in voor onze IT-Talentpool of neem contact op met een van onze recruiters om te zien welke mogelijkheden er voor jou zijn!Maak kennis met:

 
No presence informationCarlo
06 51144091

Carlo Klerk

Security

 

“Als security specialist sta je niet alleen stil bij hoe dingen moeten werken, maar vooral ook bij hoe ze niet moeten werken en hoe je dat voor elkaar kunt krijgen.”

 ​Maak ook kennis met onze andere teams:

  

Jolanda van Roon

Jolanda van Roon,

Stel mij direct een vraag

MarjoleinBovens

Marjolein Bovens,

Stel mij direct een vraag