Wij staan voor grote IT-uitdagingen.
Kunnen we die aan jou toevertrouwen?

Het is misschien wel de grootste IT-uitdaging die je je kunt voorstellen. Binnen ons verzekeringsbedrijf, met meerdere grote merken, is een ingrijpende transformatie ingezet. En IT speelt daarbij een sleutelrol. Om onze klanten nog beter en efficiënter te kunnen helpen, moeten talloze claimsystemen en schadesystemen worden geïntegreerd. De hoeveelheid data is haast niet te bevatten. En de vragen van interne en externe klanten worden steeds ingewikkelder en moeten steeds sneller worden beantwoord. In feite bouwen we als IT-ers een compleet nieuw bedrijf dat klaar is voor de digitale wereld. SAP, Microsoft en Infra spelen hierin een belangrijke rol. Het spreekt voor zich dat er voor ambitieuze IT-ers dan ook mooie uitdagingen liggen, van een omvang die uniek is voor Nederland. Kunnen we jou onze klanten toevertrouwen? 

Bouw jij graag mee aan ons bedrijf als de grootste digitale verzekeraar en het vertrouwen van onze klanten? Dan komen we graag in contact met jou! We zijn voortdurend op zoek naar IT-specialisten en ambitieuze junior IT-ers die zich willen ontwikkelen binnen één van onderstaande specialismen. Zie je op dit moment geen passende vacature? Neem gerust contact op met een van onze recruiters om te zien welke mogelijkheden er voor jou zijn! 
 
 

Bij Achmea werk je samen met de beste in je vakgebied
Eén van onze topspecialisten, Bas Lijten wint voor de tweede keer een internationale prijs voor zijn uitzonderlijke vakmanschap.
Maak kennis met onze teams: 

  

Jolanda van Roon

Jolanda van Roon,

Stel mij direct een vraag

MarjoleinBovens

Marjolein Bovens,

Stel mij direct een vraag