Overige uitdagingen

Veel mogelijkheden

We zijn een groot bedrijf, heel groot. En dat betekent dat je hier misschien wel meer carrièremogelijkheden hebt dan je op dit moment kunt bedenken. Of je nou starter bent of meer ervaren. Of je nou de breedte in wilt of hogerop.

Verzekeringstechnisch

Voor ons geldt dat verzekeren meer is dan alleen een polis verkopen. We zien het als de basis voor een langdurige relatie. Deel jij die visie en weet je veel over schadeverzekeringen en pensioenen? Dan ligt bij Achmea een mooie toekomst voor je in het verschiet.

Secretarieel

Als secretarieel medewerker ben je de spin in het web van ons bedrijf. Van onschatbare waarde. Kom je net van school of heb je al een cv opgebouwd? Bij Achmea hebben we regelmatig nieuwe krachten nodig op verschillende niveaus.

Marketing, Sales & Communicatie

Online marketeer, communicatiespecialist of accountmanager? Dan geeft Achmea je de kans op een fraaie loopbaan. Logisch: binnen ons concern ontwikkelen we voortdurend innovatieve diensten en producten, bedenken we telkens nieuwe verkoopstrategieën en onderhouden we contacten met een gigantisch klantenbestand. Vooral voor online marketeers en op het gebied van marketing intelligence zijn er mogelijkheden binnen Achmea. Zie jij het analyseren van klant- en marktinformatie als een uitdaging en neem jij de verantwoordelijkheid voor de commerciele strategie van een van onze labels? Dan ben jij wellicht een van onze toekomstige collega's.

Human resources

Wil je excelleren in Human Resources? We hebben geregeld mooie vacatures op dit gebied. Je kunt dan bijdragen aan een professioneel personeelsbeleid. Of je richt je volledig op onze organisatie en onze medewerkers – dan zou recruitment of loopbaanontwikkeling een goede richting zijn.

Inkoop

Heb jij passie voor het inkoopvak? Ben jij een aanpakker die in staat is een visie neer te zetten en met business partners een duurzame relatie op te bouwen? Dan is een carrière binnen Achmea Procurement voor jou de uitdaging! Achmea Procurement is een centraal georganiseerde inkooporganisatie, verantwoordelijk voor alle bedrijfsondersteunende inkoop met een spend van meer dan 1 miljard euro. Er zijn regelmatig vacatures als Inkoper of Commodity Manager.

Juridisch

Met een juridische achtergrond kun je bij diverse bedrijfsonderdelen van Achmea aan de slag. Werk je bijvoorbeeld graag mee aan het onderzoek naar de fiscale en juridische haalbaarheid van producten? Of behartig je liever de belangen van onze verzekerden in verband met rechtsbijstand? Aan jou de keus. Meer weten over Stichting Achmea Rechtsbijstand? Bekijk dan deze video.

Customer Contact Center

Als medewerker van een van onze Customer Contact Centers of klantenservices ben je het visitekaartje van ons bedrijf. En we willen graag dat ons visitekaartje indruk maakt. Dus als je klantgericht werken net zo belangrijk vindt als wij, dan hebben we wellicht een mooie baan voor je.

Administratief

Liggen je ambities op het administratieve vlak? Dat komt goed uit, want Achmea heeft regelmatig deze functies. Declaratieverwerking. Debiteurenbeheer. De financiële administratie. De personeels- en salarisadministratie. Allemaal gebieden die essentieel zijn voor onze bedrijfsvoering.

 

 

 Marco vertelt over Werken bij Achmea

 
 

 Matthijs vertelt over Werken bij Achmea

 
Ingridvan Gelder

Ingrid van Gelder,

Stel mij direct een vraag