Kunnen we jou de selectie van de beste ziekenhuizen toevertrouwen?

Als grootste zorgverzekeraar zijn we nauw betrokken bij de kwaliteit en de organisatie van de zorg in ons land. Dat doen we in het belang van de ruim 4.9 miljoen klanten die bij ons een zorgverzekering hebben. We nemen talloze initiatieven om de zorg te garanderen en te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan het selecteren van ziekenhuizen op hun specifieke kwaliteiten, zodat onze verzekerden zelf een bewuste keuzes kunnen maken. Maar we adviseren ook huisartsen en apotheken en zorgen ervoor dat ze zoveel mogelijk gaan samenwerken. En we bieden jong en oud voorlichting over voeding, beweging en een gezonde levensstijl. Het beïnvloeden van de hele infrastructuur van de zorg is een belangrijke rol die we moeten en willen spelen. Je kunt je dan ook voorstellen dat er binnen ons zorgbedrijf volop interessante mogelijkheden zijn voor zorgprofessionals die zich willen ontwikkelen, of dat nu in de breedte of in de diepte is. Kunnen we jou onze klanten toevertrouwen?

Vertrouwen

De divisie Zilveren Kruis is een van de divisies van Achmea. De divisie omvat de merken Zilveren Kruis Achmea, OZF Achmea en Interpolis. Aantal medewerkers: 2500. Doelstelling: dat Nederland in 2020 het meeste vertrouwen in ons heeft als het gaat om gezondheid en vitaliteit.

Hulp

Dat is een flinke ambitie en er moet nog heel veel gebeuren. Vandaar dat we wel wat hulp van nieuwe collega’s kunnen gebruiken. Dus: wil jij werken bij een gerenommeerde zorgverzekeraar? Zie je het als een uitdaging om concrete oplossingen te verzinnen voor complexe problemen? Kijk je verder dan je eigen bureau? Wil je de zorg in Nederland echt verbeteren? Mogelijk kun je dan aan de slag als zorginkoper. Daarnaast hebben we regelmatig vacatures voor medisch adviseurs. 

 

 Evelien vertelt over Werken bij Achmea