U maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring op WerkenBijAchmea.nl is het aan te raden om een nieuwere versie van uw browser te installeren.

DREAM WITHOUT LIMITS, THINK WITHOUT LIMITS

Lesley Kaziow[29]
Software Inkoper

Postings 1-4 van 4

Kom jij ook naar het YPP Congres bij Achmea?

​Op 9 oktober wordt bij Achmea het vijfde Young Procurement Professional Congres gehouden. Een congres organiseren.In februari dit jaar belde mijn leidinggevende me met de vraag of ik interesse had om een YPP congres bij Achmea te organiseren.


Voel je SENS!

Voel je SENS! ​Hoe passen de inkopers binnen Achmea SENS toe in hun dagelijks werk?   Wat is SENS eigenlijk?Deze vraag stelde ik mezelf toen ik een van mijn Procurement-collega’s voor het eerst over SENS hoorde praten. Ik hoorde termen voorbij


Hoe bespaar je miljoenen?

Inkopers helpen Achmea om onnodige uitgaven en kosten te voorkomen.   Als inkoper ben ik me bewust van de kosten die diensten of goederen met zich meebrengen. Inkopers zijn op de hoogte van de prijzen die bij soortgelijke leveranciers gehanteerd


Een nieuw jaar, een nieuwe reis

​Een nieuw jaar biedt ruimte voor nieuwe belevingen, nieuwe kansen en een nieuwe reis.   In juni 2014 is mijn nieuwe jaar en nieuwe reis al begonnen. Dat is het moment waarop ik mijn studententijd heb afgerond en de wereld van Achmea ben ingestapt.


Postings 1-4 van 4