ELKE REIS BEGINT BIJ DE EERSTE STAP

Marloes van der Meulen [43]
Adviseur Acceptatie en Beheer

Achmea 200 Festival

Als je jarig bent, geef je een feestje. Als je 200 jaar bestaat, geef je een Feest! Afgelopen donderdag vierden we met elkaar dat Achmea 200 jaar geleden in Achlum is ontstaan. Mede dankzij hele talentvolle collega’s beleefden wij een superavond in de Jaarbeurs in Utrecht! 

De feeststemming begon al in de bus op de heenweg. In de zomer brachten we onze stem uit op onze favoriete muziek en de meest gekozen nummers kwamen samen in de Top 200. Een selectie van de nummers werd in de bus gedraaid en bij binnenkomst in de Festivalhal draaide Gerard Ekdom de 20 hoogst genoteerde platen. Interpolis liet zich goed horen bij de nummer drie:

lwd.jpg

 

.... en Friesland bleef niet achter! 

Ruim 200 collega’s zongen ons toe met het openingsnummer. Collega DJ’s draaiden hun platen in de “silent disco” en in de bar ernaast kon je lachen met het Comedy talent. 

Collega’s die de Talentenjacht gewonnen hadden in de categorie dans, zang en bands gaven hun spetterende optreden in de Festivalhal. Vooraf gegaan door een voordracht van de winnares van het mooiste gedicht en de foto's van de winnaars van de fotowedstrijd. 

programma.jpg

Zonder mobiele telefoon konden we ook vanavond niet: we twitterden massaal #200F en smsten: 11.000 collega’s in twee zalen is natuurlijk best veel! En zo konden we elkaar makkelijker ontmoeten en terugvinden bij een van de drie “Meetingpoints”. 

Rond negen uur stond ik, met heerlijk gevulde maag en een glas wijn in de hand, vooraan bij het podium, samen met mijn directe collega's. De afsluiting van de avond: het Metropole Orkest begeleidde tal van Nederlandse artiesten. De kwaliteit van mijn foto’s laat wat te wensen over, maar als het goed is herken je hier Glennis Grace, Xander de Buisonjé en (de helft van) Acda en de Munnik.

 gg.jpg acda en munnik.jpg

Ook zagen we Alain Clark, Jacqueline Govaert en Berget Lewis. We dansten tot de laatste noot en hadden enorm veel plezier. 

Nog lang niet moe en nog lang niet uitgefeest zochten we uiteindelijk bus 36 op. Op de parkeerplaats waar zo’n 150 bussen stonden te wachten om iedereen weer naar de verschillende locaties te brengen. Binnen een paar minuten knalde de cd van de Toppers 2010 uit de boxen van onze bus. We hielden pas op met meezingen toen we stopten op de parkeerplaats in Leeuwarden. Nu waren we wel moe. We keken terug op een groots feest met, voor en door heel veel medewerkers van Achmea. Ik heb van elke minuut genoten en bedank en complimenteer hierbij de organisatie van het Achmea 200 Festival! Super gedaan! 

 

Opmerkingen

Re: Achmea 200 Festival

Mooi programma, mochten jullie nou nog een fotograaf zoeken om alle medewerkers op de foto te zetten tijdens de avond en de artiesten? Voor een kleine impressie, kijk even op www.247partyfoto.com :)

Groeten!
Terence
 op 19-10-2011 22:16

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code