ELKE REIS BEGINT BIJ DE EERSTE STAP

Marloes van der Meulen [43]
Adviseur Acceptatie en Beheer

Midwintermarathon Apeldoorn

Door de schaatskoorts van de afgelopen dagen vergeet ik bijna dat het nog maar vier dagen geleden is dat ik bij een ander geweldig sportevenement aanwezig was. Zondag 5 februari: de Midwintermarathon van Apeldoorn. Centraal Beheer Achmea is al jaren hoofdsponsor van deze loop. Voor het eerst maakte ik het van dichtbij mee. 

 
En hoe leuk zou het dan zijn om zelf te kunnen vertellen hoe heerlijk het lopen was in de vrieskou. Hoe mooi de besneeuwde omgeving was. Hoe we hebben afgezien met z’n allen en hoe trots we over de finish kwamen. Dat het mijn jas was, die daar in het hek hing, omdat het zo koud was in het startvak. Toen ik verkleumd op het startschot wachtte.
 
 
trui.jpg rondes.jpg

Maar nee……. ik stond heerlijk warm in de foyer! Ik zag duizenden lopers binnenkomen, warm aangekleed, helemaal in vorm. Klaar voor zijn of haar eigen topprestatie. Allemaal met hetzelfde doel: hardlopend naar de finish en ondertussen genieten van de omgeving. Mede mogelijk gemaakt door de honderden vrijwilligers.  
 
Een record aantal deelnemers dit jaar. Ook een record aantal deelnemende Achmea collega’s en medewerkers van klanten van Centraal Beheer Achmea. In de foyer was een ruimte ingericht voor deze genodigden. Hier konden de lopers zich omkleden en na afloop opwarmen met erwtensoep. En ik stond achter de loopshirten-kraam. Samen met andere collega's alle genodigden voorzien van een passend shirt. Dit jaar zowel dames- als herenshirts en dat werd zeer gewaardeerd door de dames! De ruimte binnen en de omgeving buiten kleurde groener en groener.  
 
 shirts.jpgshirts2.jpg

Ondertussen tijd om bij te kletsen met (oud) collega’s, kennis te maken met onbekenden en om ons “Even Apeldoorn bellen” moment vast te leggen:
 
 eab.jpg
 
Het was een heerlijke ontspannen dag, de sportieve sfeer duidelijk voelbaar en het was super georganiseerd!
 
Ben jij ook enthousiast geworden? En wil jij volgend jaar ook meelopen? Klik hier voor meer informatie. Waarschijnlijk kom je mij dan ook hardlopend tegen...

 

Opmerkingen

Leuk

Wat leuk om te zien dat je ook met dit soort dingen bezig kunt zijn Marloes. Super!
 op 9-2-2012 12:10

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code