ELKE REIS BEGINT BIJ DE EERSTE STAP

Marloes van der Meulen [43]
Adviseur Acceptatie en Beheer

Van AED tot Zoeven naar de 26e etage

De afgelopen weken vat ik kort voor je samen:

 

We leerden:

een brildragend slachtoffer in een stabiele zijligging te leggen. En dat je die bril dan in de hand van het slachtoffer klemt. Tientallen collega's volgden de workshop "reanimeren en AED". Op de grond van de Elfstedenzaal in Leeuwarden oefenden we met elkaar en met de AED en hopen we dat we het verschil kunnen maken als de situatie zich voordoet.

We maakten:

schalen vol met (on)gezonde hapjes en kochten passende afscheidscadeautjes. In de kelder van het gebouw in Leeuwarden, achter een deur waar je het niet verwacht, bevindt zich een echt café. Personeelscafé De Zaak. Daar waar je telefoon gewoon nog geen bereik heeft. En namen we afscheid van een collega die zijn carrière buiten Achmea voortzet.

hap.jpgpv.jpg

We gaven:

een officieel en virtueel startschot. Met mooie woorden, een knallende kurk en een trotse glimlach. Vanaf nu kan onze afdeling na maanden hard werken SAP CRM gaan gebruiken. Yes!

We kregen: 

"Grip op ons inkomen en pensioen" tijdens de workshop van de Achmea Academy. Aan de hand van events in je leven (van je eerste baan tot aan gedeeltelijk stoppen met werken op je 64ste) brainstormden we over wat Achmea voor je kan betekenen. Een zeer inspirerende bijeenkomst op een inspirerende plek, de panoramazaal van de Achmea toren in Leeuwarden.

toren1.jpgat2.jpg

Ik wachtte:

op de pendelbus die mij van de locatie aan de Laan van Malkenschoten naar de locatie aan Prins Willem Alexanderlaan in Apeldoorn bracht. Een prettig rustmoment op een dag vol afspraken op twee locaties. En sinds ik een foto maak van mijn parkeerplaats, weet ik zelfs na een overvolle dag mijn auto direct terug te vinden.

 bus.jpgpp.jpg
 
 

Ik solliciteerde:

en mocht met acht collega's meedoen aan de selectiedag van de afdeling Proces- en Verandermanagement van onze divisie. Allemaal zijn we in de race voor een tijdelijke werkervaringsplek als business analist of (deel)projectleider. Na vijf speeddates over jezelf, je loopbaan, je talenten en je ontwikkeling en het maken en presenteren van een case, wacht ik nu geduldig op de uitslag.

Ondertussen gaat het werk gewoon door. En ben ik bezig om alle trainingen voor SAP CRM in te plannen en begint de voorbereiding van de tweede release van SAP CRM. Lang leve het plaats- en tijdonafhankelijk werken. Proost!

 

Opmerkingen

PS van Marloes

ik ben aangenomen voor de werkervaringsplek business analist!
 op 27-4-2012 17:24

Re: Van AED tot Zoeven naar de 26e etage

Hoi Marloes,

Welkom als (tijdelijke) collega binnen het team van business analisten! Na bijna 10 jaar zitten we weer in hetzelfde team. Ik hoop weer op een goede en gezellige samenwerking!

groeten,
Marike
 op 2-5-2012 13:09

Gefeliciteerd

Hoi,
Leuk deze mogelijkheid om te kijken of het iets voor je is en dat je ervaring op kunt doen. Ik ken je goed (denk ik) en ik weet zeker dat je het er goed van af gaat brengen. Ëén minnetje, ik denk dat je het zo leuk gaat vinden dat we je hier niet meer terug gaan zien bij Operations :).
Veel succes,
Ruud
 op 24-5-2012 16:09

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code