[0]

Student Idea Challenge: Win een trip naar Istanbul!

400 years.bmp
Dit keer geen blog maar een initiatief dat ik met jullie wil delen: 

Heb jij een pioniersgeest? Ben jij vernieuwend? Denk jij in mogelijkheden in plaats van in grenzen? En wil jij jezelf écht op de kaart zetten? 

Doe dan nu mee met onze Student Idea Challenge! 

In samenwerking met haar Turkse partner, Garanti, organiseert Achmea in het kader van 400 jaar diplomatieke betrekkingen tussen Nederland en Turkije in 2012, een Student Idea Challenge.

Tijdens deze challenge vragen wij jou online een idee op onze site te plaatsen over hoe jij het toekomstige financiële netwerk voor je ziet. Welke elementen moet het bevatten? Welke diensten zouden er aangeboden moeten worden? Hoe ziet het eruit? En in welke financiële behoeftes moet het voorzien? 

Als jouw idee wordt geselecteerd, ga jij vervolgens samen met Turkse studenten en experts uit de business aan de slag, om jouw idee uit te werken tot een echt businessmodel. De studenten met het beste businessmodel mogen dit pitchen tijdens een seminar met vooraanstaande sprekers op 3 oktober in de bruisende stad Istanbul

Degenen die op 3 oktober op het podium staan winnen sowieso allemaal 3 maanden een plek binnen de internationale óf een innovatieve afdeling van Achmea. De  winnaars op het seminar winnen daarnaast nog een cross-country bezoek van 5 dagen aan Istanbul, inclusief company visits aan Garanti en Eureko Sigorta, de Turkse verzekeringstak van Achmea!

Drop jouw idee op www.letsdesignthefuture.com​

wij zoeken innovatieve pioniers van de toekomst.bmp

ıyi şanslar​ (succes)!

Saygılarımızla (met vriendelijke groet)

Peter

Opmerkingen

Roby

Leuk dat je dit deelt Peter! En aan alle studenten: super kans en erg leuk om deel te nemen!
 op 7-5-2012 22:06

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code