ELKE REIS BEGINT BIJ DE EERSTE STAP

Marloes van der Meulen [43]
Adviseur Acceptatie en Beheer

Alpe d'HuZes - Opgeven is geen optie

Op 7 juni gaat collega Bert Jan van Brummelen deelnemen aan de Alpe d’HuZes. Samen met zo’n dertig andere Achmea collega’s, verdeeld over vier teams. Na maanden van voorbereiden, kilometers maken op de racefiets, acties verzinnen en uitvoeren en sponsors zoeken, is het bijna zover.

Op de speciale Alpe d’Achmea site kun je lezen wat deze mannen en vrouwen de afgelopen maanden gedaan hebben om ruim 125.000 euro bij elkaar te sprokkelen. Lege flessen, een dinershow en een actie om verlofuren te verkopen, het maakt allemaal niet uit. Als het maar geld oplevert. Een van de laatste acties is een benefietavond in het personeelscafé op de locatie Leeuwarden.

 shirt.jpg

Een benefietavond zonder verloting is als een racefiets zonder wielen. De opdracht die wij aannamen: verkoop zoveel mogelijk lootjes. Net als vorig jaar. We beginnen met de duizend die in dat blauwe doosje zitten. We verplaatsten wat meubilair in de hal bij het bedrijfsrestaurant. Hingen de officiële shirts op en improviseerden een reclamebord. Hoor je ons al roepen? Loten te koop! 1 euro per stuk en 11 voor een tientje! Wij (de loten-verkoop-vrijwilligers) gaan dan wel niet 6x omhoog fietsen, zo konden wij toch ook een persoonlijke bijdrage leveren aan dit mooie doel.

 
loten.jpg loten2.jpg
 

En op deze manier kwam er toch weer een paar honderd euro in de pot. Want we weten natuurlijk allemaal wel waarvoor we het doen en vaak ook nog voor wie...

Loten kun je niet meer bij mij kopen. Bert Jan kun je nog wel volgen en steunen via zijn actiepagina. Opgeven is geen optie. Steun jij ook dit jaar de actie?

Je hebt nog tijd:

tijd.jpg

 

Opmerkingen

Er zijn geen opmerkingen bij dit bericht.

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code