ELKE REIS BEGINT BIJ DE EERSTE STAP

Marloes van der Meulen [43]
Adviseur Acceptatie en Beheer

Dinsdagavond 19.30

Laptop aan, ik ga nog even aan het werk op de meest rustgevende (werk)plek van ons huis en misschien wel van het hele dorp (250 inwoners). Vroeger, zo rond 1600, werd op deze plek vast ook heel hard gewerkt, toen was het de keuken!
SAM_0022.JPG
En wat staat er voor mij op het menu vanavond?

Mijn collega-projectmedewerkers wachten op de afronding van een aantal ontwikkelopdrachten*. Het testen zelf, geen probleem, het vinden van foutjes die niemand ziet, geen probleem, ik vind ze wel. Maar daarna, dan ga ik invullen wat ik getest heb en komt alles samen in een testplan. Ik weet dat ik dat altijd uitstel tot het laatste moment (nu dus)….maar ik heb het beloofd: morgenochtend staan de volledig-ingevulde-testplannen gewoon voor jullie klaar.

Daarna ga ik met de uitnodiging bezig voor onze collega die over een paar weken met pensioen gaat. Na ruim veertig jaar dienstverband verdien je in onze ogen een mooi afscheid. Eentje die hij de komende jaren niet snel zal vergeten! Zijn grootste passie is duiven houden. Vanmiddag hebben we een overleg gehad en hebben we de taken verdeeld.

Duif in het Fries is ‘do’, we hadden Google niet eens nodig om snel een lijst met rijmwoorden samen te stellen voor zijn afscheidslied. Over zijn kadootjes waren we het ook snel eens. De spullen die hij bij de laatste werkplek verhuizing weggegooid dacht te hebben, die krijgt hij namelijk gewoon weer terug. Daarvoor moet hij dan nog wel een keer of vijf raak schieten!
* de veranderingen in het pensioenadministratiesystem worden per opdracht vastgelegd in een ontwikkelopdracht.

Opmerkingen

Er zijn geen opmerkingen bij dit bericht.

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code