ELKE REIS BEGINT BIJ DE EERSTE STAP

Marloes van der Meulen [43]
Adviseur Acceptatie en Beheer

Alles op z'n tijd

Komkommertijd?

Vakantietijd?

Voor mij is het een tijd van afronden. De afgelopen veertien maanden zijn er heel wat werk-uren gestopt in de implementatie van SAP CRM op onze afdeling. Inmiddels zijn we “live”: de opleidingen zijn afgerond, er is een gebruikersoverleg gestart en iedereen begint te wennen aan de nieuwe manier van werken.

Ook andere divisies en afdelingen binnen Achmea tonen interesse of komen langs. We delen (graag) onze ervaringen en dit was precies wat we voor ogen hadden. Er is veel tijd gestoken in het zo generiek mogelijk neerzetten van de applicatie. Dit zal een grotere uitrol zeker versnellen. Daar ben ik best wel een beetje trots op!

De ontwikkelingen gaan gewoon door, ook al stopt het project in deze vorm en stopt het dus ook voor mij. Een einde met, na mijn vakantie, een nieuw begin. Het komende halfjaar kan ik aan de slag als business analist bij de afdeling Proces- en Verandermanagement (P&VM), ook bij de divisie Pensioen en Leven.   

ProductProeverij.jpg

Mijn nieuwe collega’s ontmoette ik deze week al op de eerste ProductProeverij van P&VM. Een informatiemarkt om te laten zien waar je mee bezig bent, wat je eindproduct is en wat het oplevert voor de klant. Thema? “De klant centraal”. Samen met de business analist van het project SAP CRM richtte ik een kraampje in en deelden we ook hier onze ervaringen. Met een sapje natuurlijk. Net zoals we een paar weken geleden op de afdeling deden!

Sapje.jpg 

Opmerkingen

Er zijn geen opmerkingen bij dit bericht.

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code