[0]

Onrustige staat

Een raar gevoel bekruipt me nu ik deze blog schrijf. Net mijn opdracht afgerond, beoordeling gehad, zelfs nog een afrondend borreltje, maar wat nu? Over een week vlieg ik naar Athene voor mijn volgende opdracht, maar ik denk nu vooral aan de laatste week die ik heb gewerkt bij Divisie Zorg en Gezondheid. Een weekje waarin ik nog hard moest aanpoten om mijn projecten af te ronden of over te dragen, maar tegelijk een weekje waar ik toch (nu al) met heel veel plezier op terug kijk.

Ik heb met de mensen met wie ik veel heb samengewerkt nog gesprekken gevoerd en geëvalueerd hoe de samenwerking was. Wat ging goed en wat kon beter? Grappig hoe je dan toch in de laatste week mensen nog net een beetje beter leert kennen. Aan de ene kant echt heel fijn, maar aan de andere kant denk ik dan toch; waarom zolang hiermee gewacht? Ik moet ook niet zo perfectionistisch zijn. Het is juist mooi dat ik uiteindelijk toch de stap nog heb kunnen maken om feedback te vragen en de opdracht daarmee met een fijn gevoel heb afgerond.

Zal ik echter bij een volgende opdracht weer net zo veel leren en hetzelfde goede gevoel hebben als wat ik nu heb?

De knop gaat om. De zomer spenderen in Griekenland; ik heb er mijn collega’s behoorlijk jaloers mee gemaakt. Ik krijg de kans om opnieuw een nieuw team te leren kennen, om nieuwe projecten op te starten en om mijn competenties verder te ontwikkelen! Als ik daar aan denk, maar ook aan alle mogelijkheden die ik daar ga krijgen, dan voel ik mijn energie weer oprukken. Misschien is dat wel de reden dat ik nu een wat vreemd gevoel heb. Vanaf 1 november aan de slag en nog geen echte vakantie tussendoor gehad. Continu proberen om het maximale uit mezelf en uit de opdacht te halen en nu heb ik niks meer om handen. Nu heb ik tijd om alle indrukken te laten zinken, genieten van de laatste dagen met mijn vriendin in Nederland en dan op naar een nieuw avontuur. Ik heb er zin in!

Groet,
Timo


P.S. doordat ik de blog wat laat geplaatst heb, ben ik al een paar dagen in Griekenland. Ik zal bij volgende blogs ingaan op mijn belevenissen in Athene.

 

Opmerkingen

Succes!

En vooral veel plezier gewenst Timo!
Gr, Tom
 op 6-5-2013 13:05

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code