[0]

Doe mee met de Open Health Community Challenge!

Ik roep vaker dat we bij Achmea meer met innovatie en co-creatie kunnen (lees: moeten) doen. Op zich niets mis mee (al zeg ik het zelf), maar als we dan iets doen dan mag ik dat ook wel wat beter verkondigen. Dus hoogste tijd om podium te geven aan een gaaf initiatief: de Open Health Community!

Open
Collega ex-trainee Jennifer op ’t Hoog heeft samen met Enviu een Open Health Community opgericht, waar mensen met kennis van en passie voor de zorg elkaar kunnen vinden, worden uitgedaagd én elkaar uit kunnen dagen en versterken. Dit online platform staat open voor een vrij diverse doelgroep van student, tot zorg professional, creatief, ondernemer en eindgebruiker van zorg.
 
Health Community 
Via dit platform verzamelen we met elkaar best practices in de zorg afkomstig uit de hele wereld, waar we van kunnen leren, die ons kunnen inspireren en kunnen aanzetten tot verbetering. Het overkoepelende thema is het leren van innovatieve business modellen wereldwijd en hiermee de toegankelijkheid en betaalbaarheid van de zorg te verbeteren. Het gaat hierbij niet om medisch inhoudelijk innovaties maar om innovatieve bedrijfskundige doorbraken in organisatie, processen, financiering en kosten van zorgverlening.
 
Challenge
Op het platform worden uitdagingen uitgezet met als doel te komen tot innovatieve ideeën die leiden tot doorbraken in de zorg. De Open Health Community start bij het delen van best practices en loopt tot het kiezen van ‘winnaar van het beste concept’ en de implementatie hiervan. Gedurende het traject zijn er online en offline events om de business modellen verder te ontwikkelen.
 
Join…
Doe mee en maak deel uit van deze internationale community, waar je jouw netwerk kunt uitbreiden, kennis en ervaringen kunt delen en jouw idee kunt ontwikkelen tot een veelbelovend business concept. En dat niet alleen, het beste business concept wint 10.000 euro om het idee ook echt waar te maken!
 
…and empower (ex-) cancer patients!

De challenge oncologie is al gestart maar je kan je nog steeds online aanmelden en meteen aan de slag gaan om samen een verbetering te organiseren voor kankerpatiënten!
challenge.JPG

Voor meer informatie en aanmelding ga naar openhealthcommunity.com en blijf op de hoogte via twitter @Enviu!

 
Share it and make it happen!
 
Peter

 

Opmerkingen

Brainstorm mee in Rdam op 20 juni

Op 20 juni aanstaande organiseren we een kleinschalige brainstorm op het kantoor van Enviu. Wil je meer weten over de challenge en wat support om je eigen idee te ontwikkelen of met anderen een team te vormen? Laat het ons weten via info@openhealthcommunity.com! Ook komt er binnenkort een online webinar, mocht je de 20e er fysiek niet bij kunnen zijn.
 op 13-6-2013 13:31

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code