[0]

To B(log) or not to B(log)…that’s the question

Wat doe je? Als je de kans krijgt te bloggen voor de nieuwe werkenbijachmea-website… 

Gewoon doen, toch?! Want wat is er sterker dan eigen mensen te laten vertellen over wat werken bij Achmea nou werkelijk inhoudt? 

Geen blog zonder blogger. Toegegeven, het klinkt mooi maar ik zou liegen moest ik zeggen dat ik het alleen maar voor anderen doe. Ik schrijf graag en heb best een uitgesproken mening die ik (lang) niet altijd voor mezelf kan houden. Bloggen ligt dan wel voor de hand, zou je zeggen. Maar een uitgesproken mening is nog geen uitgeschreven mening. Niet voor niets had ik me een tijdje terug al voorgenomen het schrijven weer op te pakken. Na mijn studie communicatie, ruim 2,5 jaar geleden, was het er eigenlijk te weinig van gekomen. Ik ben toen bijna meteen begonnen als management trainee bij Achmea en in die twee jaar traineeship heb ik er de tijd niet voor gevonden. Of beter gezegd, de tijd er niet voor gemaakt. 

Bloggen ‘ontzorgt’. Eigenlijk gek dat ik er zo weinig tijd voor neem, schrijven is immers een soort van therapie voor mij. Door te schrijven word ik verplicht mijn gedachten te ordenen en mijn aandacht bij één ding te houden. Het helpt mij sommige dingen letterlijk van mij af te schrijven. Dat geeft me niet alleen meer rust, maar ook stof tot reflectie. Ik ben immers iemand die al pratend inzichten opdoet en dan is het best handig om dit ook voor mijzelf neer te schrijven. Reden genoeg dus om te gaan bloggen, al was het maar voor mijzelf. Natuurlijk hoop ik wel dat ik jullie zo een (beter) beeld geef van wat werken bij Achmea nou werkelijk betekent. En wie weet dat het dus ook jou ‘ontzorgt’… 

To be continued…

Opmerkingen

Er zijn geen opmerkingen bij dit bericht.

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code