[0]

Een weekje Holland

​Met een ‘smile’ vertrok ik naar het vliegveld van Athene en met een nog grotere glimlach landde ik op Schiphol. Ik ben een week terug in Nederland voor verschillende traineeship activiteiten. Werken bij Interamerican in Athene bevalt goed, maar ik kijk ook uit naar het weerzien van familie, vrienden en Nederlandse collega’s. Tegelijk is dit de ideale week om terug te kijken naar mijn eerste opdracht, mijn start in Griekenland en om vooruit te kijken naar wat nog komen gaat.

 
De afgelopen 8 maanden zijn een achtbaan geweest. Ik begin steeds beter te beseffen wat ik allemaal heb opgepikt in mijn eerste opdracht. Met de ervaring van nu had ik op sommige momenten andere keuzes gemaakt. Niet dat ik het gevoel heb dat ik het slecht gedaan heb tot nu toe, maar zo nu en dan had ik er meer uit kunnen halen. In mijn eerste opdracht heb ik moeten wennen en was het soms confronterend, dit maakte mij soms onzeker waardoor ik het moeilijk vond om ruimte te pakken en initiatief te nemen.
 
Door dit te onderkenen kan ik nu die stappen wel gaan zetten die ik toen niet zette om zodoende meer uit mezelf te halen en effectiever te werken. Een andere omgeving- mijn tweede opdracht- maakt het daarbij makkelijker om vanaf het begin die stappen ook daadwerkelijk te zetten!
 
Ik voel me nu meer vertrouwd, terwijl ik tegelijkertijd in een ander land werk. Ik neem initiatief, zie en pak kansen en dat voelt erg goed. Ik word hierin ondersteund door een Griekse manager die me vertrouwen geeft en ook de ruimte om nieuwe initiatieven te ondernemen. Dit is iets wat ik altijd leuk heb gevonden en dit plezier komt terug in mijn resultaten. Fouten zal ik vast nog steeds maken, maar zolang ik er van blijf leren, kan ik er alleen maar om lachen!
 
Met een glimlach,


Timo

 

Opmerkingen

χαμόγελο

Leuk Timo! En heel herkenbaar.
Veel succes weer in Athene!

Groetjes,
Elleke
 op 22-7-2013 13:16

Lekker ondernemen!

Hopelijk kun je wat onderzoek doen naar het ondernemersklimaat in Griekenland, ben wel benieuwd of je daar mogelijkheden ziet.

Groeten,

Luuk

www.LTgroup.nl
 op 25-7-2013 22:42

complimenten!!!

Jee wat een goede kritische blik naar jezelf heb jij zeg! Je hebt helemaal gelijk! Als je achteraf ziet dat het beter had gekund, is het toch niet voor niets zo gegaan. Het leven is 1 leerproces. Maar ik vind het mooi hoe jij ervoor openstaat om jezelf te verbeteren! Succes verder!!!!!
Tess Korporaal
 op 7-8-2013 8:32

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code