[0]

Terug in Nederland

Ik ben nu een paar weken terug uit Athene en ik voel me alweer helemaal thuis! Ik heb het afgesloten met de klassieke marathon:  de race van 42 kilometer van Marathon naar Athene. Een echt hoogtepunt, omdat ik voor mezelf een grens heb verlegd en ik had een half jaar geleden niet gedacht dat ik dit zou kunnen!  Het was een mooie afsluiting van een te gekke periode in Griekenland. Een ervaring die me heeft geholpen om duidelijker te krijgen waar ik heen wil, me zelfstandiger heeft gemaakt en waar ik heb geleerd om beter een omgeving te kunnen creëren waarin mijn talenten kan ontplooien.

Ik geniet ervan weer thuis te zijn en zo mijn vriendin, familie en vrienden weer te zien. Op het werk moet ik toch wel weer een beetje wennen aan Nederland. Alles is zo gestructureerd, terwijl ik in Griekenland toch ook wel erg genoot van de flexibiliteit. Tegelijkertijd geniet ik hier wel echt van de directere en open sfeer op de werkvloer.
Ik ben nu aan de slag gegaan bij het centrale SENS team. Dit zijn de interne LEAN teams van Achmea. Zij (en nu dus wij) helpen om Achmea gestroomlijnder te maken en ervoor zorgen dat processen beter aansluiten op de wensen van de klanten, collega’s en het financieel perspectief.
Een opdracht waar veel analyses gevraagd zullen worden, maar waarbij dus niet altijd de focus ligt op financiële ratio’s. Als financial vind ik het juist erg leuk om hier meer van te leren, zodat ik straks in de financiële kolom kan meehelpen om deze kennis in te zetten en zo processen te verbeteren, zodat we als financials de business beter kunnen helpen met sturing.
Nog een gelukkig nieuwjaar en tot snel!
Groetjes Timo

Opmerkingen

Er zijn geen opmerkingen bij dit bericht.

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code