ALS JE MAAR LANG GENOEG ACHTER DE KUDDE AAN LOOPT, KOM JE VANZELF IN DE STRONT TERECHT

Leonie Teeuwen [30]
Management Trainee

Achmea Business Course in aantocht

Morgen is het weer zover de Achmea Business Course 2014 gaat van start. Vorig jaar heb ik zelf deelgenomen en tijdens deze dagen is de vonk tussen mij en Achmea overgesprongen. Dit heeft geleid tot mijn start als Management Trainee waar ik nog altijd erg blij mee ben. Maar wat verwachten de deelnemers zelf dit jaar? Om hier meer over te weten te komen heb ik een aantal vragen gesteld aan Jessica Pater, deelneemster Achmea Business Course 2014.
Jessica.JPG
Wie ben je?
"Ik ben Jessica Pater en ben één van de gelukkigen die deel mag nemen aan deze interessante Business Course. Momenteel stop ik al mijn energie in  het afronden van mijn scriptie voor de master beleid, Communicatie en Organisatie (afstudeerrichting Advies & Verandering). Gelukkig houd ik hiernaast nog voldoende energie over om te tennissen of flink los te gaan op de boksbal in de sportschool. Daarnaast krijg ik ook energie van reizen, fotografie en van vrienden om me heen, waarmee ik graag leuke dingen onderneem".

Waarom heb je besloten mee te doen?
"Dit zit hem in het feit dat ik graag wil werken bij een grote, veelzijdige organisatie welke producten en diensten levert die veel impact hebben op de samenleving én het leven van de klant. Achmea doet dit op een maatschappelijk verantwoorde manier waarbij de klant altijd centraal staat. Daarnaast spreekt - voor zover ik daar tot nu toe van heb kunnen proeven - de open organisatiecultuur mij erg aan. De vrijheid die je gedurende het management traineeship krijgt zie ik als de ultieme kans om mezelf optimaal te ontwikkelen, veel mee te maken, te doen en te zien. Een grote pré hierbij vind ik de mate waarin Achmea investeert in je persoonlijke ontwikkeling, zowel zakelijk als privé". 

Wat verwacht je van de aankomende twee dagen?
"Ik verwacht dat de Achmea Business Course twee leuke en intensieve dagen zullen gaan worden die ik vooral zie als een inspirerende 'date'. Achmea en ik gaan elkaar de komende twee dagen beter leren kennen op verschillende vlakken en manieren. Zo verwacht ik bijvoorbeeld dat ik een beter beeld ga krijgen van de organisatiecultuur, managers en trainees ga ontmoeten, ervaring op ga doen met vraagstukken die binnen Achmea spelen en meer inzicht krijg in de opdrachten die door trainees worden uitgevoerd. Ik heb er zin in en hoop op een goede match! To be continued…"

Ik wens Jessica en de andere deelnemers alvast twee hele inspirerende en gezellige dagen toe. Na afloop van de Achmea Business Course  zal ik weer contact opnemen met Jessica om te vragen hoe zij de dagen heeft ervaren.

Opmerkingen

Er zijn geen opmerkingen bij dit bericht.

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code