WEES JEZELF EN MAAK HET VERSCHIL

Evelien Bulle [32]
Teamleider Klantenservice

We zijn verhuisd!

We zijn alweer twee weken aan het werk op onze nieuwe locatie in Leusden.
Collega’s hebben er hard aan gewerkt om de verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. En dat is gelukt. Vorige week maandag waren wij als teammanagers al vroeg ter plaatse om iedereen welkom te heten. Het was fijn dat je bij binnenkomst een kopje koffie of thee werd aangeboden. Een echt warm welkom.

Hierna ging ik snel naar boven, op zoek naar de nieuwe plek van mijn team.
De inrichting is fris, veel ramen en veel wit. Het voelde echt als een nieuwe start! Voor iedereen was er een welkomstpakketje met informatie over het pand, de nieuwe omgeving van Leusden en een leuke koffie mok. Aan de beleving van mij als medewerker is goed aandacht geschonken. Ik had er zin in om mijn team te verwelkomen.

Mijn team druppelde binnen en konden na hun verhuisdoosje te hebben gepakt direct inloggen op de nieuwe werkplekken. De verbazing was groot toen dit bij het merendeel verliep zonder problemen. Ze waren positief verrast, doorgaans zorgt een verhuizing voor wat meer opstartproblemen.
Best bijzonder dat als je problemen verwacht, je verrast bent als die er niet zijn. Wellicht is dat voor de klant ook wel zo?

Voor de verhuizing geldt in ieder geval dat de klant er niets van heeft gemerkt, er waren geen wachttijden of bereikproblemen. Er bestaat wel een grote kans dat onze klanten een extra blije medewerker aan de lijn hebben gehad.

De verhuizing heeft voor mij en mijn team voor een feel-good gevoel gezorgd en daar profiteert denk ik onze klant het beste van!​

Opmerkingen

Er zijn geen opmerkingen bij dit bericht.

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code