DREAM WITHOUT LIMITS, THINK WITHOUT LIMITS

Lesley Kaziow [29]
Software Inkoper

Een nieuw jaar, een nieuwe reis

Een nieuw jaar biedt ruimte voor nieuwe belevingen, nieuwe kansen en een nieuwe reis. 
 
In juni 2014 is mijn nieuwe jaar en nieuwe reis al begonnen. Dat is het moment waarop ik mijn studententijd heb afgerond en de wereld van Achmea ben ingestapt. Een dynamische wereld vol kennis, ervaring en doorgroeimogelijkheden. Een ideale leeromgeving waarbij the sky the limit is.  
 
Met mijn diploma in mijn ene hand en ambities in mijn tweede hand kwam ik voor mijn eerste werkdag aan in Apeldoorn. De dag staat me nog bij alsof het gister was. Een dag vol nieuwe gezichten, indrukken, uitdagingen waarbij een bos bloemen uiteraard niet mocht uitblijven. Met een onbeschrijfbaar gevoel van trots ging ik achter mijn computer zitten om te beginnen aan mijn reis.  
 
Inmiddels ben ik zo'n 6 maanden onderweg. De eerste maanden kon ik meereizen (of beter gezegd "meevliegen") met mijn collega's, maar na meerdere vluchten vlieg ik nu ook solo. Mijn collega's zijn de beste copiloten die ik me kan wensen. Geduldig, ervaren en toegewijd.  
 
Als inkoper binnen Achmea zijn je collega's niet enkel de mede-inkopers. Het zijn onder andere ook de collega's van de juridische afdeling die helpen bij het opstellen van contracten, het zijn de security officers die ervoor zorgen dat de leverancier en software voldoet aan gestelde veiligheidseisen en het zijn de architecten die innovatieve concepten ontwikkelen op IT gebied.       
 
Op deze blog hoop ik een beeld te kunnen schetsen over hoe het is om te werken als software inkoper binnen Achmea. Ik wil informeren over mijn reis als software inkoper, maar ook over de reis die Achmea aflegt als grootste digitale verzekeraar. Samen gaan we dus op reis. Reis je met me mee naar de volgende bestemming?

 

Opmerkingen

Er zijn geen opmerkingen bij dit bericht.

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code