YOU MUST EXPECT GREAT THINGS OF YOURSELF BEFORE YOU CAN DO THEM

Raoul Berkelmans [28]
Financieel Management Trainee

De juiste match vinden, is een ABCtje

De Achmea Business Course. Het is al weer een jaar geleden dat ik hier zelf aan mee deed. Wat voor mij de ABC heel gaaf maakte is dat collega’s van verschillende onderdelen binnen Achmea, (zelfs iemand uit de absolute top) hun persoonlijke verhaal vertellen en aan jou  echt duidelijk maken, dat waar je binnen Achmea ook zit, Schade, Zorg, Centraal Beheer, Interpolis, het heel bijzonder is wat je voor de klant kunt realiseren. De realistische cases waar je mee aan de slag gaat geven je daarnaast een goed beeld van wat je binnen Achmea kunt gaan doen, voor welke uitdagingen Achmea staat en waarom Achmea maatschappelijk betrokken is. Uiteraard mag je de fijne overnachting en gezellige informele borrels, waar je zowel je mede deelnemers als de mensen binnen Achmea  goed leert kennen, niet onderschatten.

Toch zijn bovenstaande dingen niet hetgene wat me het meest is bijgebleven. Dat is namelijk de oprechte manier, waarin je gedurende twee dagen samen met Achmea kan bekijken of er een ‘klik’ zou kunnen zijn. Of om in datingtermen te spreken: je gaat ontdekken of er een match kan ontstaan tussen jou en Achmea. De ABC is voor mij te vergelijken met een eerste date. In het begin ben je een beetje zenuwachtig en weet je niet zo goed wat je van elkaar moet verwachten. Toch als je goed naar jezelf en Achmea kijkt denk je misschien wel: ’’Dit zou wel eens de moeite waard kunnen zijn’’. Gedurende twee dagen heb je eigenlijk een hele intensieve date, je gaat een kopje koffie drinken, gaat écht met elkaar in gesprek en leert wat voor jou en voor Achmea belangrijk is. Vervolgens ga je heerlijk dineren en komen de informele kanten naar boven en als kers op de taart mag je ook nog eens blijven slapen en weet je dat er nog een fijne dag gaat komen. Klinkt voor mij als een ideale eerste date die je eigenlijk niet mag missen. En wie weet ontstaat er op langere termijn wel een relatie!
Durf jij het aan om op eerste date te gaan? Geef je dan op voor de Achmea Business CourseIn de blog van mijn collega trainee Leonie zijn de ervaringen van Jessica te lezen die vorig jaar heeft meegedaan met de Achmea Business Course. Zij is uiteindelijk samen met mij begonnen bij Achmea, dus die eerste date kan ook echt leiden tot meer.

Opmerkingen

Er zijn geen opmerkingen bij dit bericht.

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code