JE BENT ZELF HET VENSTER WAARDOOR JE NAAR DE WERELD KIJKT

Thea Freudenberger [48]
Programmamanager

Welkom in Lab55, kom langs!

​Een aantal dagen per week werk ik 'in het groen' op de Campus in Apeldoorn. In 2013 openden wij de deuren van het Ontmoetingsgebouw op de campus in Apeldoorn voor onze Centraal Beheer klanten. Zij zijn van harte welkom om bij ons te komen werken en kunnen daar gebruik maken van de flexwerkplekken en kantoorfaciliteiten. Zo halen wij de klant echt naar binnen. Sinds dit voorjaar zetten we onze deuren nog verder open. Centraal Beheer omarmt innovatie en zet haar deuren op voor de toekomst: welkom in Lab55!

 
Wij geloven in de samenwerking met startende ondernemers en de kracht van het verbinden van startups met onze business. Daarom hebben wij nu ook onze deuren geopend voor Seats2Meet en voor ondernemers van het Centrum voor Jong Ondernemerschap (CVJO). Als vervolg op onze klanten die bij ons kunnen werken in Apeldoorn, bieden wij nu ook werkruimte aan aan startende ondernemers van CVJO Apeldoorn en Seats2Meet. Een prachtig initiatief.
 
Door startende ondernemers met elkaar te verbinden kunnen ze van en met elkaar leren. CVJO ondersteunt startups bij het succesvol starten en laten groeien van hun bedrijf. Voor ons een prachtige manier om onze kennis te delen. En om expertise te stimuleren, zowel tussen de ondernemers onderling als tussen Centraal Beheer en de ondernemers. Het doel is van elkaar leren en elkaar inspireren om tot nieuwe ideeën en business initiatieven te komen.
 
Ik geloof in de kracht van het verbinden van startups met onze business. De volgende stap zal zijn de ondernemers en onze klanten actief te betrekken bij onze uitdagingen en vraagstukken, maar ook andersom. We willen de co-creatie en samenwerking met onze medewerkers gaan faciliteren en gaan inspiratiebijeenkomsten organiseren. Ook ik zet mijn expertise hier graag voor in. En ben nieuwsgierig naar de bevlogen ondernemers die van deze kans gebruik gaan maken.
 
Dus startende ondernemers: kom vooral langs! Kom naar deze broedplaats voor starters en de kweekvijver voor ondernemend talent. Wij bieden een inspirerende omgeving. Waar we samen waarde creëren door kennis te delen en te verbinden. Kom langs in Lab55! Ik ontmoet je graag.
 

Opmerkingen

Er zijn geen opmerkingen bij dit bericht.

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code