ELKE REIS BEGINT BIJ DE EERSTE STAP

Marloes van der Meulen [43]
Adviseur Acceptatie en Beheer

Werkervaring

​Elk jaar komt de vraag in ieder geval een keer voorbij: “Wat is jouw ambitie?” of “Waar wil jij staan over x jaar en hoe ga je dat bereiken?” en dat zijn toch moeilijke vragen voor mij. Ik kijk nooit ver vooruit. Ik ga er altijd van uit dat dat soort dingen gewoon op mijn pad komen. Net zoals er veel meer op mijn pad komt, toevallig of niet. En dat ik dan de kans herken als kans en dan intuïtief de juiste keuze maak. Zo doe ik het eigenlijk altijd al en tot nu toe werkt het voor mij nog steeds. Of heb ik gewoon elke keer geluk gehad?

Een paar weken terug hoorde ik dat een collega van mij tijdelijk zou doorstromen naar een andere functie en zijn werk tijdelijk vrij zou komen als werkervaringsplaats voor een ander. Ik heb een afspraak met hem gemaakt en hem flink doorgezaagd over zijn huidige werk. Na zo’n anderhalf uur dacht ik: “Dit is wat voor mij! Dit wil ik gaan doen, ik ga zijn werk overnemen”. En het is inderdaad gelukt, sinds een paar weken ben ik de Procesbeheerder voor onze afdeling. Voor mij een hele mooie kans om mijn werkervaring verder uit te breiden. Iets waar ik heel blij mee ben. Een van de voordelen van het werken bij Achmea!

Afbeelding 012.jpg De eerste dagen toch wat onwennig begonnen met inlezen, veel vragen stellen en een keer extra koffie halen voor mijn nieuwe blokgenoten. Maar vorige week aan een eerste grote klus begonnen. Meedenken over de inrichting van een nieuw SAP CRM systeem voor onze divisie. Spannend, leuk, nieuwe collega’s leren kennen, nieuwe locaties bezoeken en nieuw werk waar ik mijn ideeën en opgedane werkervaring in kwijt kan. Ik zal er binnenkort nog wat meer over vertellen. Ik heb er zin in!


Opmerkingen

<i>t<b>es</b>t</i>

<i>t<b>es</b>t</i>
 op 7-7-2014 10:53

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code