DREAM WITHOUT LIMITS, THINK WITHOUT LIMITS

Lesley Kaziow [29]
Software Inkoper

Kom jij ook naar het YPP Congres bij Achmea?

Op 9 oktober wordt bij Achmea het vijfde Young Procurement Professional Congres gehouden.

Een congres organiseren.
In februari dit jaar belde mijn leidinggevende me met de vraag of ik interesse had om een YPP congres bij Achmea te organiseren. Samen met drie andere YPP-leden stapte ik vol enthousiasme in de wereld van eventcoördinatie. We begonnen met een teambuildinguitje in een Escape Room. Calls in de avond, werden vergaderingen overdag en vergaderingen werden BBQ sessies in het weekend. 9 oktober is het dan zo ver! Over 5 weken zal alle inspanning, werk en te gekke ervaringen tot uiting komen in het vijfde YPP congres.
 
Wat is YPP?
Young Procurement Professionals (YPP) is een netwerk van jonge inkopers die elkaar informeren en enthousiasmeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van inkoop. YPP faciliteert het delen en ontwikkelen van kennis over inkoop. Een Young Procurement Professional is iemand tot 35 jaar die werkt en/of interesse heeft in Procurement en Supply Management. Dit kan zowel vanuit de private als de publieke sector. Het netwerk bestaat uit ambitieuze, leergierige professionals met een actieve en progressieve aanpak ten opzichte van inkoop.
 
Wat kan je verwachten op het congres?
Het thema van dit jaar is “What is your Procurement EQ?”. Voor het verkrijgen van een langdurige en nauwe relatie met leveranciers is het voor Procurement Professionals van belang in het bezit te zijn van een sterk EQ. Soft skills zoals waarnemen, begrijpen en samenwerken spelen hierbij een centrale rol. De focus tijdens het congres ligt op: het belang van de “hoe” in plaats van de “what”, het opbouwen en  onderhouden van Supply Chain Partnerships en het ontwikkelen van een “ambassadeursrol” namens jouw organisatie. Tijdens het congres leggen meerdere sprekers EQ nader uit en zal in workshops het thema op een actieve wijze benaderd worden. Sprekers en workshopgevers van de volgende organisaties zullen aanwezig zijn: Achmea, KLM, Ahold, IBM, Prorail, Boskalis en nog vele anderen.
 
Kom je ook?
Ben jij inkoopprofessional en helemaal enthousiast geworden over het congres en/of YPP? Schrijf je dan in! Je kunt je inschrijven via de site van YPP: http://youngprocurement.com/. Via de volgende link: http://youngprocurement.com/conference-2015/what-can-you-expect/ kom je uit op de promofilm.
 
Tot 9 oktober!
 

Opmerkingen

Er zijn geen opmerkingen bij dit bericht.

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code