TO KNOW WHAT YOU KNOW AND WHAT YOU DO NOT KNOW, THAT IS TRUE KNOWLEDGE

Marc Hutten [45]
Senior Investment Specialist

Wanneer heb ik 100.000 volgers?

Bloggen over werken bij Achmea, ik?
 
Een tijdje geleden werd me gevraagd of ik dat leuk zou vinden. Bloggen, wat is dat eigenlijk precies? Heel actief ben ik niet op social media. Ik heb wel een LinkedIn-profiel, maar zit niet op Facebook en ben geen Twitter volger. Wel lijkt het me erg leuk om te schrijven over de ervaringen in mijn werk bij Achmea. Dus na de eerste lichte aarzeling, heb ik al snel toegezegd.
 
Eerst maar eens kijken waar mijn collega-bloggers over schrijven. Ik zie al snel dat alles kan en mag. Gewoon maar beginnen dus.

Inmiddels werk ik alweer 10 jaar bij Achmea. Met mijn 10 collega's in het aandelenteam beheer ik delen van het vermogen van verschillende pensioenfondsen en de verzekeraar Achmea. Voor deze klanten stellen wij binnen een duidelijk omschreven mandaat (een deel van) hun aandelenportefeuille samen. Als senior portefeuillemanager ben ik binnen het team eindverantwoordelijk voor de (fundamentele) beleggingen in Europese aandelen. Het belangrijkste deel van mijn werk bestaat uit het waarderen van Europese beursgenoteerde ondernemingen. Dagelijks trekken een stroom aan data, nieuwsfeiten en opinies aan mij voorbij.
 
Deze tabel van de Boston Consulting Group trok onlangs mijn bijzondere aandacht. Het laat van een aantal technologieën zien hoeveel jaar het duurde voordat de mijlpaal van 100 miljoen gebruikers werd gepasseerd.
 
how much.png

Graag deel ik de komende periode mijn ervaringen over werken bij Achmea. Lezen jullie mee? 

 
Ik ben erg benieuwd hoeveel tijd ik nodig heb voordat ik mijn eerste 100.000 volgers heb 😜.


Opmerkingen

Er zijn geen opmerkingen bij dit bericht.

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code