NIET GESCHOTEN, ALTIJD MIS!

Anke Horstman [29]
Manager webredactie

I’m a digital mom!

Ik sta bekend als 'die vrouw' die geen kinderen wil. Maar ik beken: ook ik heb 'Moedergevoelens'. Nu niet heel hard van je stoel vallen, bitte. Gewoon even doorlezen...

Sterker nog: ik ben al een mommy. Maar niet het soort moeder waar jij aan denkt. Mijn kind is namelijk digitaal. Haar naam? Techgirl. Weet je hoeveel zorgen je kunt hebben om zo’n tuttebel?

Nachtenlang heb ik wakker gelegen toen ze drie dagen was 'weggelopen', omdat de serverpartij wat foutjes had gemaakt. Bezorgd ben ik als ze hikjes vertoont. Gelukkig heeft ze nog geen virus opgelopen, maar wat voor ellende gaan we dan weer meemaken?

In haar baby-jaren heb ik de nodige fouten gemaakt. Titels die onderaan pagina’s stonden, kleurcombinaties die echt niet met elkaar matchten… Vervelend op dat moment, maar achteraf gezien niet zo gek voor een 'new blog-mom'. Gelukkig leerde ik bij Centraal Beheer om websites te bouwen en onderhouden. Met de nodige html- en SEO-kennis op zak heb ik nu een mooie basis om vele soorten websites up to date te houden.

Het moge duidelijk zijn: een website heb je niet voor even. 24 uur per dag draag je hier verantwoordelijkheid voor. Wie het website-bouwen-en-onderhouden een beetje serieus neemt, kan hier helemaal in opgaan. Gelukkig is Techgirl een flinke hobby die ik kan onderhouden met 15 andere 'mommies'. Wel zo praktisch!

Opmerkingen

Er zijn geen opmerkingen bij dit bericht.

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code