TO KNOW WHAT YOU KNOW AND WHAT YOU DO NOT KNOW, THAT IS TRUE KNOWLEDGE

Marc Hutten [45]
Senior Investment Specialist

Lentegevoel!

Het is weer lente!


“Rokjesdag is een wonderlijke dag. Als bij toverslag zijn de straten ineens gevuld met blote benen. Het wonder is dat de bijbehorende dames hierover van tevoren geen overleg hebben gevoerd. Er is ook geen oproep op televisie geweest, of een speciaal radiobericht. Ze voelen aan dat het kan.” (uit: Rokjesdag, Martin Bril)


Ik heb al weken een heerlijk kriebelend lentegevoel; vorige week een trampoline in de tuin geplaatst, waar de kinderen nu van genieten. Al een paar keer bij het tuincentrum geweest voor aankoop van nieuwe plantjes etc voor mijn vrouw (heb zelf niet echt groene vingers). De rode wijn maakt langzaam plaats voor witte en rosé, en het bokbier voor witbier. En ik kan 's avonds weer in het bos hardlopen met daglicht.

Of ook de officiële korte rokjesdag van Martin Bril al heeft plaatsgevonden, weet ik niet. De criteria daarvoor zijn me nooit helemaal duidelijk geweest ;-). Maar het gevoel, daar gaat het om. Het gevoel van nieuwe start en vol verwachting uitkijken naar al het moois dat komen gaat. En dan mag het best even een dagje regenen, want zeker is dat dat maar voor even is.

Dat lentegevoel, dat was er bij mij dit jaar al erg vroeg. En dat was niet omdat de winter dit jaar weinig voorstelde en af en toe zelfs trekjes van de lente had. Nee, dat was omdat er sinds het begin van het jaar veel veranderd is in mijn werk.

Sinds 1 januari zijn alle vermogensbeheer activiteiten van Achmea samengevoegd in een nieuwe organisatie Achmea Investment Management (AIM). Het onderdeel waar ik tot dan toe voor werkte, Syntrus Achmea Vermogensbeheer, is daar ook in opgegaan. We zijn nu dé vermogensbeheerder van Achmea. Dat betekent dat we naast het vermogensbeheer voor pensioenfondsen, nu ook staan opgesteld voor het beheer van het Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds, de Achmea beleggingsfondsen voor particulieren en het vermogen van de verzekeraar Achmea.

En de nieuwe organisatie brengt voor mij een extra uitdaging door de start in een nieuwe job; sinds het begin van het jaar ben ik "Investment specialist". Samen met een andere collega ben ik dé schakel tussen alle beleggingskennis die we bij AIM in huis hebben, onze advies- en commerciële collega's, en de wensen en behoeftes van klanten en prospects. Een prachtige uitdaging waar ik me met veel energie op heb gestort.

Tenslotte ook nog een fysieke verandering; we zitten nu met alle AIM collega's op een prachtige nieuwe plek in het hart van de Achmea organisatie, oftewel op ons hoofdkantoor in Zeist.

Laat de zomer maar komen!!

 

Opmerkingen

Er zijn geen opmerkingen bij dit bericht.

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code