NIET GESCHOTEN, ALTIJD MIS!

Anke Horstman [29]
Manager webredactie

Help Achmea op ’s werelds grootste Tech Festival!

3D printen, virtual reality, robotica en online toepassingen: als je hart daar vol van is, moet je zeker naar de Campus Party komen!

’s Werelds grootste Tech Festival vindt dit jaar plaats in Nederland. Van 25 tot en met 29 mei stroomt de Jaarbeurs in Utrecht vol met studenten, techfans, innovators en geeks voor de Campus Party. Workshops, challenges en hackathons – het is er allemaal. Ook jij kunt meewerken aan de toekomstgerichte uitdagingen, bijvoorbeeld van Achmea.

Wat kun je verwachten van ons?

Het overkoepelende thema bij Achmea is: “Hoe veranderingen in technologie en data ons business model veranderen”. Klinkt wat abstract, dus even concreet uitgelegd:

  • - Een kijkje in de toekomst: wat kun je op termijn verwachten aan Tech Innovaties van Achmea? – bijvoorbeeld een Virtual Reality video voor verzekerden...

  • - Trendwatching: “Get rid of Insurance”. Wat kan verzekeren nog bijdragen in de toekomst met de komst van slimme technologie? Praat mee!

  • - Workshop over het Nieuwe Werken, gegeven door Part-up. Vergelijk Part-up met een soort Marktplaats voor het nieuwe werken. Heb je een passie en wil je er meer mee doen? Bied jouw kwaliteiten aan op Part-up.

  • - Hackatons. Over het beïnvloeden van Zorgkosten en om Sparen voor Later meer in the picture te zetten. Vanuit jouw goede ideeën willen wij verder werken.
Meet & greet met Techgirl

Tja, ehhh... dat ben ik dus! Zoals je wellicht weet, werk ik niet alleen bij Achmea, maar startte ik 4 jaar geleden een technologie website voor vrouwen. Dat is soms een flink geregel om alles in goede banen te leiden. Hoe ik deze 2 jobs combineer en wat voor kruisbestuiving er plaatsvindt, vertel ik je allemaal. En wil je meer weten over werken bij Achmea? Vraag het me gerust!

Tickets

Tickets voor het event zijn verkrijgbaar via http://nl.campus-party.org/tickets

Opmerkingen

Er zijn geen opmerkingen bij dit bericht.

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code