NIET GESCHOTEN, ALTIJD MIS!

Anke Horstman [29]
Manager webredactie

Hoera, het is vakantie!

In mijn woonwijk staan 3 campers geparkeerd. Het zijn de ‘sleurhutten’ van tegenwoordig. Zo lijkt het tenminste, maar misschien is het wel een zeer plaatselijke trend in mijn dorp. Hoe dan ook: komt de sleurhut van stal, dan weet je dat de vakantie weer voor de deur staat. De fijnste tijd van het jaar!

3 kilo aardappelen, 2 pakken hagelslag, drop en mayonaise; het wordt allemaal in de rijdende vakantiewoning geladen. Een prachtig tafereel wat enkele dagen in beslag neemt. Ik spiek stiekem door de luxaflex hoe de buren het deze keer weer inrichten.

In juni, juli of augustus geen camper of caravan voor mij. Zomervakantie, daar doe ik niet aan. Heb geen medelijden met mij: ik neem op andere momenten mijn vakantiedagen op. Ik ben een van de gelukkigen die geen rekening hoeft te houden met school of werken in de bouw. Toch mooi dat het zo werkt en dat het bedrijf door kan blijven draaien op deze manier.

Blij ben ik als iedereen op zomervakantie is. Want zeg nou zelf: het is heerlijk rustig op de snelweg. Geen files, wat een genot. Een beetje uitslapen hoort er dan ook gewoon bij. Lekker aan de slag op kantoor met een goede airco, zodat ik niet hoef te verbranden. Trots ben ik op mijn melkwitte huidje. Geen gezeur van collega’s met wie ik misschien wat minder goed kan; die zijn er immers niet. En het allerprettigste is nog wel: als half Nederland in de herfst-files staat, vlieg ik lekker naar een relaxed en warmer land. Dan is het mijn beurt om dit kikkerlandje te ontvluchten!

Ik wens jullie allemaal een prettig vakantie toe! Relax, geniet en neem gerust een weekje extra op.

Opmerkingen

Er zijn geen opmerkingen bij dit bericht.

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code