NIET GESCHOTEN, ALTIJD MIS!

Anke Horstman [29]
Manager webredactie

Wat we kunnen leren van nieuwe gadgets

Vanaf 2 september begint Europa's grootste gadgetbeurs weer in Berlijn (IFA). Voor het 5e jaar op rij kun je me daar vinden om verslaggeving te doen voor mijn eigen blog. Maar er is nog een reden dat ik daar rondloop en dat heeft met Achmea te maken.

De nieuwste smartphones, tablets en laptops worden voor het eerst publiekelijk getoond op de IFA. Nieuwe specificaties en schermresoluties betekenen nieuwe manieren waarop centraalbeheer.nl wordt getoond. De User Experience verandert soms ook daardoor. Erg interessant voor de afdeling waar ik werk, waar tech, gadgets en innovatie, hand in hand gaan.

En er is meer te zien op deze beurs.

Wat dacht je van gadgets die onze way of living veranderen?

De Circet armband met ingebouwde projector bijvoorbeeld. Hoe waanzinnig is het dat je over een tijd geen smartphone meer hoeft mee te nemen, maar gewoon deze armband omdoet. Geen gebroken scherm meer of dat je je smartphone in het water laat vallen. Ben wel benieuwd hoe centraalbeheer.nl er 'via zo'n armband uitziet...

Het concept van de zelfrijdende auto ken je inmiddels, maar desondanks blijft het een vernieuwend product! Ook op de IFA verwacht ik de nodige slimme auto's weer tegen te komen. Hoe lang duurt het nog voor we er massaal mee rondrijden op de Nederlandse snelwegen? En wat gaat dat betekenen voor ons verzekeringswezen? Hele interessante materie wat mij betreft!

Ook op het gebied van beveiliging zijn er de nodige ontwikkelingen te melden. Één oplossing die jou makkelijk toegang verschaft tot jouw woning, maar die het voor de inbreker juist moeilijk maakt. Diezelfde oplossing detecteert wanneer er brand in huis is en belt zelf de meldcentrale. Enzovoort. Werkt dat een beetje?

Of het allemaal zulke top-producten zijn, is wel enigszins de vraag. Er komt helaas ook heel wat prullaria voorbij op de IFA. Taak voor mij om de beste en leukste gadgets voor jou te benoemen. En bovendien goed om even te gluren voor Centraal Beheer, zodat wij op de komende trends kunnen inspelen!

 

Opmerkingen

Er zijn geen opmerkingen bij dit bericht.

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code