CHOOSE YOUR BATTLES

Renée Engel [31]
Juridisch adviseur Intake & Advies

Recept voor een (b)lauwe maandag soep

 

Ingrediënten:

- 1 x slapeloze nacht

- 15 mm regen

- 2 maal mascara, uitgelopen

- 2 natte sokken

- een snufje modder
 
Dit zijn de ingrediënten voor een dag, waarop het niet veel soeps lijkt te gaan worden. Maar waar een soepje opfleurt van een beetje peper, knapt mijn dag meestal (sommige dagen zijn gewoon hopeloos) meteen op als ik mijn collega’s zie en spreek.

Best bijzonder eigenlijk, als ik er zo over nadenk. Je gaat werken bij Intake en Advies, omdat je een leuke baan zoekt als startend HBO/WO jurist. Je weet waar je aan begint qua functie: Je wilt adviseren in conflicten tussen werkgevers en werknemers over bijvoorbeeld het eenzijdig wijzigen van de arbeidsvoorwaarden door de werkgever, een conflict tussen twee buren die het niet eens zijn over de erfgrens, of je wil een klant helpen die net een huis heeft gekocht waarvan de fundering bij nader inzien toch niet zo stevig  is. Je gaat deze adviezen telefonisch of per e-mail geven aan onze klanten.

Maar wat je niet weet is of je een klik gaat hebben met je 130 nieuwe directe collega’s. De baan kies je, je collega’s niet. Net als familie. *
Het kan wat overweldigend zijn onze “I&A Club”, maar het voordeel van zo’n grote groep mensen is dat er altijd wel eentje tussen zit die je werkdag net dat gouden randje kan geven.

Ik heb het geluk dat ik veel "gouden randjes" heb rondlopen bij Intake en Advies. Als ik een reis naar New York zou winnen en ik zou 5 collega’s mee mogen nemen, dan moet er echt een plussen en minnen lijstje aan te pas gaan komen. Ik acht de kans klein dat ik met deze keuzestress te maken ga krijgen, maar feit is: ik ben heel gelukkig met mijn eigen Intake en Advies familie.

Nu maar hopen dat het wederzijds is!
 
Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als juridisch adviseur bestuursrecht, bij een enthousiaste organisatie met erg leuke collega's? Kijk dan eens op:
 
 
Misschien mag ik je binnenkort dan wel verwelkomen als nieuw lid van de club!
 
*Voordat ik aan tafel zit bij Bert’s van Leeuwen Familiediner: Ik had me geen leukere en lievere familie kunnen wensen. 
 

Opmerkingen

Er zijn geen opmerkingen bij dit bericht.

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code