ELKE REIS BEGINT BIJ DE EERSTE STAP

Marloes van der Meulen [43]
Adviseur Acceptatie en Beheer

De Belevenis

Je hebt gewone werkdagen, drukke werkdagen en bijzondere werkdagen! Mijn werkdag op de Conventie van Achlum was er al zo eentje, maar weet je hoe het ook kan?

Dinsdag ben ik bij De Belevenis in Groningen geweest. Samen met mijn schoonzus, haar collega’s en natuurlijk hun cliënten (want daar draaide het allemaal om!) hebben wij hier een onvergetelijke dag beleefd. In de folder is geen woord gelogen en ik zou het niet beter samen kunnen vatten, kijk maar:

folder.JPG

Het was dinsdag heel erg warm in de tent. De cliënten en onszelf koelden we af met het sproeien van water met een plantenspuit. Maar wat hebben ze/we genoten, ontspannen op een waterbed, hand- en voetmassages van de vrijwilligers, meedoen met de theatervoorstelling en heerlijk eten. Super georganiseerd en wat een ontspannen dag! Ik heb vooral veel foto’s gemaakt en gefilmd, zodat ze iedereen kunnen laten zien wat voor een Belevenis het was. 

Begin januari 2011 hoorde ik van dit evenement. En dat er heel dringend sponsors gezocht werden voor het rolstoelvervoer van en naar Groningen. Hier wilde ik graag iets voor doen. Ik heb een maatschappelijk-verlof-dag aangevraagd* en het verhaal neergelegd bij een van de directieleden van mijn divisie. Al heel snel kreeg ik een hele mooie mail met een “ja” erin! De divisie Pensioenverzekeren ging (een gedeelte van) het vervoer sponsoren. Wat een mooi gebaar! Maandag ga ik dit naar hem toebrengen:

bedankt.JPG

*Sinds 2008 kent Achmea een nieuwe vorm van betaald verlof, namelijk het maatschappelijk verlof. Dit verlof kan worden verleend voor het verrichten van onbetaalde activiteiten die de samenhang van ojungle.JPGnze maatschappij bevorderen.

Opmerkingen

Hoi marloes

Ha Marloes,
Leuke blog, fijn dat Achmea ruimte en tijd beschikbaar stelt v. maatschappelijk verlof!
Groeten,
Aurora
 op 9-7-2011 12:48

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code