ELKE REIS BEGINT BIJ DE EERSTE STAP

Marloes van der Meulen [43]
Adviseur Acceptatie en Beheer

Handig

bijen.jpg

Zelfs heel ’s morgens vroeg, de red-de-bij-bloemen. Ze bloeien gewoon lekker door. Ik ga twee dagen op pad!
 

 IE8.jpg

Voor het uploaden van mijn blogs was het toch wel praktisch dat ik alvast Internet Explorer 8 kreeg. Thuis lukte de installatie niet, vandaar iets eerder in Zeist aangekomen om snel IE8 te installeren. Je wilt je blog-lezers tenslotte niet te lang laten wachten….

marco polo.jpg

Vandaag in de Marco Polo zaal vastgesteld dat de detail bedrijfsproces requirements van de business voldoende duidelijk zijn en dat de vastlegging in de Engelstalige blauwdruk SAP CRM kan beginnen. Een paar weken geleden zou ik je glazig aangekeken hebben als je dit tegen me zou zeggen. Nu vertaal ik dit in: de afgelopen weken hebben we besloten hoe wij bij Pensioenverzekeren alle klantcontacten vast gaan leggen en wat de (uitdrukkelijke) wensen hierbij zijn. Het SAP CRM systeem richten we zo in, dat alle bedrijfsonderdelen er mee kunnen werken.

 kussen.jpg
 
Na afloop werken mijn collega en ik onze mail bij op een van de flexplekken en rijden daarna door naar ons hotel. Uitgekozen vanwege de gunstige ligging. Morgen gaat zij naar Apeldoorn en ik naar Zwolle. Zo rond half elf zeg ik: welterusten en wordt 's morgens uitgerust weer wakker!
 
 
ontbijt.jpg 
 
En voor een woensdagmorgen is dit natuurlijk: Genieten!
 
 
Na het ontbijt snel door naar Achmea locatie Zwolle: sitebeheerderstraining voor het Sharepoint van Achmea. Vanaf oktober gaat ons Digitale Handboek (HanDig) over naar de Sharepoint omgeving. En dan is het o zo handig dat je er vooraf al iets meer van weet. Ik ben tenslotte ook nog (ook al is het tijdelijk) de procesbeheerder van onder andere dat handige handboek J!.
 
 
 
 
 
 
 

 

Opmerkingen

Er zijn geen opmerkingen bij dit bericht.

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code