ELKE REIS BEGINT BIJ DE EERSTE STAP

Marloes van der Meulen [43]
Adviseur Acceptatie en Beheer

Collega zijn

Werken bij Achmea betekent ook dat je heel veel collega's hebt. En dat je de meesten niet kent. Maar zo door de jaren heen leer je er steeds meer kennen. Voor mij betekent het ook dat ik in de afgelopen jaren naast natuurlijk werken, ook veel heb gedeeld met mijn naaste collega's. En we elkaar ook regelmatig buiten werktijd zien (en dan niet over het werk praten..).

Zo vroeg een collega of ik deze week nog even een kopje koffie bij haar kwam drinken op Vlieland. Schoolvakantie is begonnen, dus wat let ons op een vrije dag:

zee.jpg

zand.jpg

Een hele dag genieten van gastvrijheid, camping, zand en zee!

En gisteravond afgesproken met een oud-collega om samen naar Pink Project te gaan in Sneek als onderdeel van de Sneker Simmer. Eerst gingen we nog wat drinken en kreeg ik dit, niet zomaar, maar bijna zomaar:

bongo.jpg

Oud-collega wordt binnenkort weer collega. Ze wilde heel graag weer terug, werken bij Achmea! Ik hoorde dat we op onze afdeling nog tijdelijke collega's zochten en heb het eerste contact gelegd. Het is haar gelukt en over een paar weken werken we weer samen!

Voor mij is werken bij Achmea meer dan alleen werken bij Achmea. En ik houd wel van leuke uitstapjes maken, dat scheelt ook! 

 

 

Opmerkingen

Er zijn geen opmerkingen bij dit bericht.

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code