ELKE REIS BEGINT BIJ DE EERSTE STAP

Marloes van der Meulen [43]
Adviseur Acceptatie en Beheer

#outofoffice

Aan een blog schrijven voor mijn vakantie ben ik niet toegekomen. Lang leve de thuiswerkplek: heel vroeg in de ochtend, 24 uur voordat we het vliegtuig instappen, met om mij heen wasmanden vol schone was, neem ik rust en log in. De mail in mijn mailbox negeer ik. Dat mag, voor deze keer:

wizard.jpg 

De laatste werkweek was gevuld met het afronden van acties die nog afgerond konden worden. Het overdragen van taken die niet mogen blijven liggen en het opschonen van mijn inbox. En toen hij er op de laatste dag zo uit zag:

map.jpg

toen kon ik met een heel-erg-aan-vakantie-toe-zijn gevoel de deur uitlopen (Oranje staat bij mij voor "wacht op reactie").

Dit jaar ben ik erg zuinig geweest met het opmaken van mijn vakantiedagen. Ook van vorig jaar heb ik nog een week mee kunnen nemen en ik heb nog een week vakantie-uren bijgekocht in het begin van het jaar via Achmea Select (echt zo fijn is dat....). Een kleine rekensom geeft dan heel veel vrije uren! Die heb ik bijna allemaal ingezet voor de komende weken, we gaan een aantal weken ver weg!

Vandaag onze spullen bij elkaar zoeken, maar tot nu toe weinig stress. Laatst las ik ergens: "wat je niet meeneemt, is mooi meegenomen" en met die gedachte ga ik inpakken en afsluiten. Tot in september!

globe.jpg 

 

 Opmerkingen

Leuke blog

Marloes!
 op 3-12-2012 23:04

Opmerking toevoegen

Titel


Hoofdtekst *


Bijlagen

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code