BREINBREKERS: HOE HEB JIJ GESCOORD?!

Na menig puzzelhart❤️ sneller te hebben laten kloppen, is het eindelijk tijd om jullie de antwoorden te geven. Ben je benieuwd hoe jij gescoord hebt? Check het snel en download de antwoorden hier.

Het Breinbrekerboek is nog beschikbaar!

Ken jij nog andere slimmerik mét hart voor puzzels die je nog even wil laten zweten? 📥 Download hier het Breinbrekerboek. Op pagina 3 van dit boek download je het antwoordformulier. Start met puzzelen, noteer je antwoorden in het antwoordformulier en sla het eindresultaat op!

Door vakgenoten, voor vakgenoten!

De meesterbreinen achter dit puzzelboek zijn onze collega’s Lisa, Rob, Cyril, Joost en Leon van het Data Expertise Centrum (DEC) van Achmea. Het DEC is een team van data-experts dat zich richt op het oplossen van analyse vraagstukken. Door datagedreven te werken, realiseren zij impact binnen heel Achmea. En nu dagen ze jou dus uit met de leukste hersenkrakers! Ook van puzzelen jouw werk maken?  

Creatieve geesten achter de December Breinbreker

Wanneer de temperatuur buiten daalt en de dagen korter worden, is het bij Achmea tijd om de hersenen te kraken met de December Breinbreker. Een verzameling hersenkrakende puzzels en uitdagende vraagstukken om je analytische denkvermogen mee op de proef te stellen. Ook dit jaar blijft het puzzelboekje niet alleen binnen Achmea en kan iedereen meespelen. Maar wat is eigenlijk het verhaal achter deze breinbreker? We spraken Leon Vink, leidinggevende van het Data Analytics team en één van de bedenkers.

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!