Kunnen we jou onze data toevertrouwen?
 Achmea zoekt data analisten die het verband zien

Werken met data, en met name big data, is de toekomst. Met ruim 8 miljoen klanten hebben we bij Achmea dagelijks te maken met enorme hoeveelheden data. Data die waardevolle aanwijzingen kunnen geven als het gaat om het vinden van nieuwe marketingoplossingen. Data die tot grote inzichten kunnen leiden als het gaat om innovaties of nieuwe producten. Data die onze klanten helpen bij het voorkomen van schade.

Achmea is daarom op zoek naar data analisten. Vakspecialisten die als geen ander data kunnen interpreteren en verbanden kunnen leggen. Die complexe gegevens en feiten vlijmscherp af kunnen pellen en door weten te dringen tot de achterliggende vraag. En die weten hoe waardevol data kunnen zijn en dit kunnen doorvertalen naar een waardevol advies.

Ben jij die data analist met briljante inzichten en ga jij het verschil maken in het tijdperk van big data? Kijk dan even rond en ontdek met welke uitdagingen jij als data analist bij Achmea te maken krijgt. Of bekijk meteen onze vacatures. We hebben je hard nodig!