Idealen zijn prachtig. Maar woorden verliezen betekenis als je niks doet. Dus laten we met z’n allen wat minder praten en meer doen. Bij Achmea zijn we vast begonnen. Zo gaan wij voor minder verkeersslachtoffers, gezonde werknemers én duurzame woningen. Dat doen we samen met 13.000 bevlogen collega’s, voor alle 10 miljoen Nederlandse huishoudens.

En jij kunt meedoen.  
Bij ons merk Centraal Beheer ontwikkelen collega’s diensten waarmee ze mensen veel werk en zorgen uit handen nemen bij het verduurzamen van hun huis. Klanten kunnen via deze Klimaatwinkel bijvoorbeeld zonnepanelen laten installeren, hun woning laten isoleren of een groen dak laten leggen.

En ook onze eigen collega’s kunnen hier producten kopen met hun persoonlijke Klimaatbudget.
Bij ons merk Interpolis werken collega’s dagelijks aan oplossingen om veilig verkeersgedrag te stimuleren.

Zo werken zij aan de Rijcoach app. Gebruikers krijgen tips én complimentjes om veilig deel te nemen aan het verkeer.

Samen gaan we voor minder verkeersslachtoffers. 

Waar ga jij voor? 

Er zijn genoeg maatschappelijke uitdagingen op het gebied van zorg, duurzaamheid, mobiliteit, veiligheid en inkomen. En naast dat wij er als Achmea zijn om mensen te helpen als het er écht toe doet vinden wij dat we ook een rol hebben in het oplossen hiervan. Bij Achmea vind je genoeg mooie projecten, innovaties, oplossingen en diensten om jouw bijdrage aan te leveren.  

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!