Bij Achmea ben je niet zomaar cloud engineer. Je bent in eerste plaats iemand die werkt aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen, vanuit je hart. Iemand die vooroploopt in het vakgebied en talent inzet voor een samenleving waarin iedereen meedoet en plezierig én gezond met elkaar leeft.

Elke dag werken onze 13.000 collega’s aan oplossingen die verder gaan dan verzekeren alleen. Met meer dan 10 miljoen klanten bij 10 mooie merken is Achmea de grootste verzekeringsmaatschappij van Nederland. Dit vraagt om innovatieve cloud-oplossingen. En dus om échte specialisten. Samen met de allernieuwste technieken, fanatieke collega’s en toonaangevende partners bevind je je bij Achmea in het hart van de cloud.

De expert die jij wilt zijn

Als cloud engineer kun je bij Achmea je hart ophalen. Met onze cloud-first strategie, miljoenen gebruikers en ontelbaar veel terabytes aan gevoelige data is het werken aan onze cloud projecten net zo afwisselend als uitdagend. Of je nu enthousiast wordt van cloud engineering, Architecture of DevOps, we helpen je graag uitgroeien tot de expert die jij wilt zijn.

Samen verder komen

Bij Achmea werk je altijd in hechte, specialistische teams. Samen met je team kies je per project de juiste technieken. Van Azure en SAP tot open source oplossingen als Red Hat. Door de omvang van onze projecten, de hoge kwaliteitseisen en onze wendbaarheid, pionieren onze leveranciers zoals Microsoft graag met ons mee.

Vooroplopen

Met maar liefst 500 teams in de cloud, full cycle development en honderden deployment pipelines loopt Achmea voorop als het gaat om cloud engineering. Om voorop te blijven lopen, hebben we jou hard nodig!

Ook interessant!

Als Developer werk je samen met experts in een grote en uitdagende omgeving aan slimme oplossingen waar mensen échts iets aan hebben. Ook sta je zelf niet stil. Je kan je als ontwikkelaar continu blijven ontwikkelen bij Achmea. Daar vertellen onze Developers je graag meer over in onze video’s, podcasts en artikelen.

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!