Met drones die schade vaststellen, robotisering van handmatig werk, herverzekeren via blockchain en het initiëren van een digitaal ziekenhuis, speelt IT de hoofdrol bij Achmea. Als grootste digitale verzekeraar van Nederland zijn we op alle fronten aan het innoveren. Dat doen we voor onze klanten, andere bedrijven en onze eigen medewerkers: als IT Management Trainee heb je een ontzettend breed technologisch speelveld. Altijd in ontwikkeling en voorop in de strijd om technologie voor ons én onze klanten te laten werken. Dat is IT bij Achmea. Ontdek door aan uitdagende opdrachten te werken waar je naartoe wilt en maak het waar. En daarna? Daarna is het aan jou: na 2 jaar ben jij klaar voor een leidende rol binnen onze IT-organisatie.  

Vragen?

Heb je vragen over het IT Management Traineeship, dan vertel ik je graag meer!

Valentina Zegarac

+31683273663

Neem een kijkje in het leven van it management trainee Zoe

Als trainee werk je tijdens je traineeship aan 4 verschillende opdrachten waarin jij je talent laat zien. Zoe vertelt hoe zij het ervaart als it management trainee bij Achmea! Meer weten? Bekijk de vlog.

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!