Mooi! Lees snel verder

Want er zijn genoeg maatschappelijke uitdagingen op het gebied van gezondheid, wonen, werken, mobiliteit & inkomen. Handen uit de mouwen zeggen wij. Als één van de grootste Nederlandse financiële dienstverleners vinden wij namelijk dat wij een rol in het oplossen hiervan.  Jij ook?

Bij Achmea krijg jij de ruimte om échte impact te maken

Bij Achmea krijg jij de ruimte om échte impact te maken.

Benieuwd hoe “impact maken” er bij Achmea uitziet?

Onze collega's vertellen je graag meer in deze video's of lees de voorbeelden daaronder! 

Help mee aan oplossingen om de woningmarkt te versnellen

Met onze merken Zilveren Kruis en Syntrus Achmea ontwikkelen we nieuwe woonvormen en we bieden slimme aanpassingen in huis. Een voorbeeld is “De Nieuwe Sint Jacob” in Amsterdam. Daar worden wonen en zorgservice met elkaar verweven. Maar oplossen kan Achmea niet alleen. Daarom zoeken we samenwerking met overheden en organisaties die zich bezighouden met zorg en wonen.  Meer weten?

Ontwikkel diensten die mensen helpen om hun woning te verduurzamen

Bij Centraal Beheer ontwikkelen collega’s diensten waarmee ze mensen veel werk en zorgen uit handen nemen bij het verduurzamen van hun huis. ‘Duurzaam Woongemak’ noemen ze dit. Klanten kunnen via Centraal Beheer bijvoorbeeld zonnepanelen laten installeren, hun woning laten isoleren of een groen dak laten leggen.

Werk aan innovaties die Nederlanders motiveren om aan de slag te gaan met hun gezondheid

Collega’s bij Zilveren Kruis ontwikkelden de gratis app Actify om Nederlanders te helpen meer te bewegen en gezondere keuzes te maken. Met deze vitaliteitscoach kunnen mensen stap voor stap aan hun gezondheid werken op een manier die bij hen past.

Daarnaast introduceerde De Friesland een aantal jaar geleden digitale diensten zoals de chatdienst Dokter Appke en beeldbeldienst Online Huisarts. Steeds meer mensen maken gebruik van de chatdienst en het videobellen. Scheelt weer een ritje naar de huisarts!

Bouw apps die mobielvrij fietsen én autorijden stimuleren

Ons merk Interpolis gaat voor 0 verkeersslachtoffers in 2050. Dus ontwikkelden een paar knappe koppen WegwijsVR: een game die gebruikt wordt op basisscholen door heel Nederland. Het doel? Ruim 250.000 kinderen beter met het verkeer om laten gaan. Meer info over dit project?

Of ontvang jouw droombaan in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!