Het Management Traineeship is ontwikkeld om jou klaar te stomen voor een leidende positie binnen Achmea. Ontwikkel persoonlijk leiderschap op topniveau en ontdek waar je ambities liggen. Geef richting aan innovaties en maak van Achmea een slimme organisatie die klaar is voor de toekomst. Een van de opdrachten voer je uit in Istanbul, Athene, Zürich of Bratislava, zodat je inzicht krijgt in andere culturen en gewoontes. Een ervaring om niet te missen. Klaar om de eerste stap te zetten waardoor jouw carrière in een stroomversnelling komt? Ontdek het zelf.  

Jouw focus: het ontwikkelen van je persoonlijke leiderschap en leidinggevende vaardigheden

Jouw opdrachten:
  • In ieder geval één opdracht als Teamleider om te leren coachend leiding te geven.
  • In ieder geval één opdracht bij één van onze buitenlandse vestigingen in Europa om te leren werken in een andere cultuur met andere normen en waarden.

Jouw werkomgeving: dat kan bij elke business afdeling zijn, zoals: Zilveren Kruis, Centraal Beheer, Interpolis, FBTO, divisie Schade & Inkomen, divisie Pensioen & Leven etc. Het is niet mogelijk om bij een stafafdeling, bijvoorbeeld bij HR, een opdracht te doen.

Vragen?

Heb je vragen over het Management Traineeship, dan vertel ik je graag meer!

Milena Pesquera Y Lopez

+31613500219

Neem een kijkje in het leven van management trainee Nicole

Als trainee werk je tijdens je traineeship aan 4 verschillende opdrachten waarin jij je talent laat zien. Nicole vertelt hoe zij als innovatie deskundige Achmea ervaart en over haart tweede opdracht! Meer weten? Bekijk de vlog.

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!