Bij Achmea ben je niet zomaar een data professional. Je bent in eerste plaats iemand die werkt aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken vanuit je hart. Iemand die vooroploopt in het vakgebied en talent inzet voor een samenleving waarin iedereen meedoet en plezierig én gezond met elkaar leeft. Duurzaam Samen Leven noemen wij dat.

Dagelijks werken we met 13.000 collega’s aan oplossingen voor deze maatschappelijke uitdagingen. Met meer dan 10 miljoen klanten is Achmea de grootste verzekeringsmaatschappij van Nederland. Dit vraagt dus om echte specialisten die met hart, ziel én data werken aan innovatieve, veilige en duurzame data-oplossingen.

Nooit uitgeleerd

Als data professional kun je bij Achmea je hart ophalen. In onze datagedreven organisatie met een grote variatie aan complexe projecten en ontelbaar veel terabytes aan informatie kun je jouw werk zo uitdagend maken als je wilt. Of je hart nu uitgaat naar de functie van data consultant, data engineer of data scientist, hier werk je elke dag met senior experts en de nieuwste technieken. Je bent hier nooit uitgeleerd, dus.

Positieve impact

Onze hoeveelheid aan data, tools en kennis zorgt voor grote kansen, maar ook voor grote verantwoordelijkheden. Bij Achmea zetten we onze data klantvriendelijk in. Bijvoorbeeld door ook te adviseren als een bepaalde dekking helemaal niet nodig is. Daarnaast werken onze specialisten met hart en ziel aan projecten die een positieve impact maken op het leven van heel veel mensen. Van het voorkomen van schade, ongevallen en inbraken tot het bieden van maatwerk zorgoplossingen.

Intensieve samenwerking

Bij Achmea kunnen we niet zonder elkaar. Uitdagende projecten vragen om een intensieve samenwerking van specialisten. Collegialiteit staat centraal. Samen gaan we tot het uiterste voor de beste oplossingen. En fouten maken mag, want om te vernieuwen moet je naar hartenlust kunnen experimenteren. De wereld van data verandert snel. Om voorop te blijven lopen hebben we jou nodig.

Ook interessant!

Als Developer werk je samen met experts in een grote en uitdagende omgeving aan slimme oplossingen waar mensen échts iets aan hebben. Ook sta je zelf niet stil. Je kan je als ontwikkelaar continu blijven ontwikkelen bij Achmea. Daar vertellen onze Developers je graag meer over in onze video’s, podcasts en artikelen.

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!