Topmerken

Onder de merknaam Achmea vallen vijftien merken. Stuk voor stuk labels die hoogwaardige verzekeringen bieden op het gebied van zorg, schade of inkomen. Op deze website bespreken we de bekendste. Kijk op onze corporate website voor alle merken van Achmea​.  

 

Interpolis

Avéro Achmea

Avéro Achmea richt zich via onafhankelijke tussenpersonen op zowel zakelijke als particuliere klanten. Ondernemers en ondernemende mensen kunnen voor hun risicobeheer en passende verzekeringsoplossingen een beroep doen op onze assurantieadviseurs. Deze profiteren van de binnen Achmea aanwezige verzekeringskennis en specialistische diensten.

Interpolis 
 
 

Centraal Beheer Achmea

Centraal Beheer Achmea introduceerde als een van de eerste bedrijven de directe verkoop van verzekeringen in Nederland. Met succes, want inmiddels zijn we de grootste nationale ‘direct writer’. De campagne met de slogan ‘Aan alles gedacht’ geeft precies weer hoe we werken. Bij schade wijzen wij u er bijvoorbeeld op wat er nog meer onder de dekking valt.​ Als innovatieve verzekeraar zijn we sterk vertegenwoordigd in zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Interpolis 
 
 

FBTO

FBTO snapt dat verzekeren geen hobby is. Je wilt je er niet in verdiepen. Het kost tijd en energie. Die je liever in de dingen steekt die het leven leuk maken. Kortom, als jouw wereld ook niet om verzekeren draait, dan regel je dat bij FBTO. Want wij ontwikkelen producten en diensten vanuit jouw belevingswereld. Met succes: we zijn gegroeid van onderlinge regionale verzekeraar tot nationaal actieve direct writer. 


Interpolis

Interpolis

Interpolis biedt particulieren en ondernemers concrete, relevante verzekeringsoplossingen voor de risico’s die ze lopen. Ons uitgangspunt: verzekeren niet ingewikkelder maken dan het is. Met de ‘Glashelder’-campagne onderstrepen we waar we voor staan: transparantie van organisatie en producten. 
 
 

Zilveren Kruis

Zilveren Kruis heeft 3,5 miljoen verzekerden en is onderdeel van Achmea. We hebben vestigingen in Leusden, Zwolle en Leiden. Met zo’n 3390 medewerkers staan we onze klanten met raad en daad terzijde. Of het nu gaat om het regelen van zorg, het betalen van zorg of het streven naar vitaliteit. Wij helpen mensen hun weg te vinden in de zorgwereld en het maken van de juiste persoonlijke keuzes. Bijvoorbeeld met hulp van onze zorgcoaches. Of met een persoonlijke online pagina op Mijn Zilveren Kruis waar je kunt zien waar je financieel aan toe bent. Vanuit ons streven naar vitaliteit zijn we Partner in Sport geworden van NOC*NSF.  Samen zetten we ons in om de jeugd in beweging te krijgen. Zilveren Kruis. Raad en daad.