Topmerken

Onder de merknaam Achmea vallen vijftien merken. Stuk voor stuk labels die hoogwaardige verzekeringen bieden op het gebied van zorg, schade of inkomen. Op deze website bespreken we de bekendste. Kijk op onze corporate website voor alle merken van Achmea​.  

 

Interpolis

Avéro Achmea

Avéro Achmea richt zich via onafhankelijke tussenpersonen op zowel zakelijke als particuliere klanten. Ondernemers en ondernemende mensen kunnen voor hun risicobeheer en passende verzekeringsoplossingen een beroep doen op onze assurantieadviseurs. Deze profiteren van de binnen Achmea aanwezige verzekeringskennis en specialistische diensten.

 CB LOGO.jpg

Centraal Beheer locatie Apeldoorn.jpeg 
 

Centraal Beheer

Bij Centraal Beheer staan we al meer dan 100 jaar klaar voor onze klanten. Heel Nederland kent ons van de ‘Even Apeldoorn bellen’ campagne. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor financiële producten en diensten zoals schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen, hypotheken, spaar- en beleggingsproducten. Wij geloven in een persoonlijke relatie met onze klanten en in oplossingen.

Interpolis 
 
 

FBTO

FBTO snapt dat verzekeren geen hobby is. Je wilt je er niet in verdiepen. Het kost tijd en energie. Die je liever in de dingen steekt die het leven leuk maken. Kortom, als jouw wereld ook niet om verzekeren draait, dan regel je dat bij FBTO. Want wij ontwikkelen producten en diensten vanuit jouw belevingswereld. Met succes: we zijn gegroeid van onderlinge regionale verzekeraar tot nationaal actieve direct writer. 


Interpolis

Interpolis

Interpolis biedt particulieren en ondernemers concrete, relevante verzekeringsoplossingen voor de risico’s die ze lopen. Ons uitgangspunt: verzekeren niet ingewikkelder maken dan het is. Met de ‘Glashelder’-campagne onderstrepen we waar we voor staan: transparantie van organisatie en producten.

 
 
 

Zilveren Kruis

Als zorgverzekeraar dragen wij bij aan goede, betaalbare en toegankelijke zorg in Nederland. Zilveren Kruis heeft ruim 3,4 miljoen verzekerden en is onderdeel van Achmea. Of het nu gaat om het regelen van zorg, het betalen van zorg of een gezond leven. Zilveren Kruis staat haar klanten altijd bij met raad en daad. Door te helpen bij het vinden en regelen van de zorg die het best passend is voor de klant. En door ondersteuning bij een zo vitaal mogelijk leven.

Wij geloven dat mensen zich prettiger voelen als zij bewust omgaan met hun zorg en gezondheid en ervaren dat zij hier zelf een rol in hebben. Daarom inspireren en ondersteunen we klanten en medewerkers bij het ontwikkelen en vasthouden van een gezonde(re) leef- en werkstijl.