Disclaimer

Staan er fouten op de site?
Wij hebben de informatie op deze site met veel zorg samengesteld. Ons doel is dat alle informatie klopt en volledig is. Maar natuurlijk kan er altijd ergens een fout staan. Kom je iets tegen op de site dat niet juist of verouderd is? Laat het ons dan weten via recruitment@achmea.nl. Dan passen wij de site aan.

Wij zijn niet aansprakelijk voor onjuiste informatie op onze site. Dus als er informatie of gegevens op de site staan die niet juist zijn. En waarvan je wist of kon begrijpen dat dit niet klopt? Dan zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van die fout.

Doet de site het niet (goed)?
Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat onze site goed werkt. Ons doel is dat onze bezoekers de informatie snel en goed kunnen vinden. Doet de site het niet (goed)? Bijvoorbeeld als er een storing is. Of als internet het om een andere reden niet goed doet. Dan zijn wij voor de eventuele gevolgen hiervan niet aansprakelijk.

Wat als u ons een e-mail stuurt?
Krijgen wij je e-mail niet op tijd? Of verwerken wij deze niet op tijd? Dan zijn wij hiervoor niet aansprakelijk. Dit geldt ook voor andere berichten die je ons elektronisch stuurt.

Verwijzen wij naar andere sites?
Verwijzen wij op onze site of ergens anders naar andere sites? Dan zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.